Online szimulációs vetélkedőre várja a jelentkezőket a MOL-csoport

Immár második alkalommal várja a MOL-csoport UPPP Tehetségfejlesztő Programjára azokat az egyetemistákat, akik szívesen részt vennének egy online szimulációs vetélkedőn. A jelentkezés október 15-én zárul, az első három helyezett csapat pedig nem csupán a világot válthatják meg a MOL-csoporttal, de összesen több mint 7 és fél millió forintot vihet haza!

Eddig több mint 20 csapat regisztrált már a versenyre. A vetélkedő során különböző, a MOL-csoport által kidolgozott termelési és stratégiai feladatokat kell megoldaniuk a résztvevőknek online, a három legjobb csapat pedig a verseny végén az élő döntőbe bekerülve bizonyíthatja tudását. A legtehetségesebb hallgatóknak állást is ajánlhatnak, illetve lehetőséget kaphatnak egy 18 hónapos szakmai gyakorlatra a MOL-csoportnál, mely négy alappilléren nyugszik: ezek magukban foglalják a gyakorlati tapasztalatszerzést, a strukturált elméleti oktatást (amely elsősorban a gazdasági és a műszaki területre fókuszál), valamint azok képzési egységeket, amelyek révén betekintést nyerhetnek a hallgatók MOL-csoport munkájába. A szakmai gyarkolat fő célkitűzése az, hogy fejlesszék a diákok alapvető vállalkozói készségeit és a műszaki tudását.

A diákok kizárólag csapatokban indulhatnak, a jelentkezési feltételeknél megkötés, hogy minden csoporttagnak aktív hallgatói jogviszonnyal kell rendelkeznie, alap- vagy mesterképzésen, illetve doktori képzésen. A regisztráció szeptember 24-től október 15-ig tart, a vetélkedő időtartama pedig október 16-tól november 6-ig. Az utolsó megmérettetés december 8-9-én lesz Budapesten.

Azonban nem csupán az első három helyezett részesül díjazásban: a top 10-ben végző csapat oklevelet kap, illetve igazoló oklevelet minden résztvevő. A materiális díjazáson túl a résztvevők gazdagabbak lehetnek egy életreszóló élménnyel: tesztelhetik a műszaki tudásukat, sokszínű kihívással nézhetnek szembe, és kiderül, mennyire képesek hatékonyan dolgozni, és egy értékteremtő folyamatban részt venni úgy, hogy együtt kell működniük csapattársaikkal.

Bővebb információkért kattintsatok a UPPP Tehetségfejlesztő Program hivatalos honlapjára: www.uppp.info

Forrás: edupress.hu, uppp.info, molgroup.info

Kép forrása: molgroup.info

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]