És te kitöltötted már az OMHV-t?

Már csak pár napotok van, hogy értékeljétek oktatóitokat! Az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése kérdőívet a vizsgaidőszak végéig, azaz július 3-áig van lehetőségetek kitölteni a Neptunon keresztül.

Az OMHV lehetőséget nyújt abban, hogy évről-évre színvonalasabb kurzusokon vegyetek részt. Azzal, hogy értékelitek tanáraitokat, visszajelzést küldtök nekik, a véleményetek alapján fejleszthetik az óráikat. Ezzel ti is hozzájárultok az ELTE-n lévő minőségi oktatás fennmaradásához és fejlődéséhez; ehhez azonban az kell, hogy minél többen töltsétek ki a kérdőíveket.

Nem kell félni, a kitöltés és a kérdőív feldolgozása anonim módon történik, tehát semmi hátrányotok nem származhat abból, ha elmondjátok a véleményeteket. Ha pedig attól tartotok, hogy nem találnátok meg a Neptunban a saját OMHV-tokat, akkor sincs ok pánikra. A rendszer minden belépéskor kicsit sem tolakodóan értesít, ha maradt még kitöltendő kérdőívetek.

Esetleg jól jönne néhány pluszpont a rangsorolásos tárgyfelvételnél? Igen? Nos, aki az összes OMHV kérdőívet kitölti, az jutalmul plusz nyolc pontot kap. Mint tudjuk, általában a Neptun „nagylelkűségétől” függ, hogy bekerülünk-e az áhított kurzusra, vagy sem. De ha lehet némi beleszólásunk a pontjaink alakulásába, ostobaság lenne kihagyni a lehetőséget, nem igaz?

Ráadásul az OMHV-val nyerhettek is! Az ELTE Online játékot hirdetett, hogy ezzel is felhívjuk a figyelmeteket az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének fontosságára. Ha örülnétek egy ELTE-s pólónak, netán egy EFOTT hétvégi jegynek, akkor játsszatok velünk– de előtte ne felejtsétek el kitölteni az OMHV-kat!

Ha még mindig vacilláltok az OMHV kitöltésén (ne tegyétek), akkor nézzétek meg ezt a kis videót. Az OMHV működését szemléltetve mutatja be annak hasznosságát.

És te kitöltötted már az OMHV-t?

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]