Játékra hív az ELTE Online!

Újra itt a vizsgaidőszak, és vele együtt az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése is. Ennek kapcsán már javában zajlik az ELTE Online OMHV Kincskeresés névre keresztelt játéka.

Mint minden szemeszter végén, már most is megtalálható a Neptunban az OMHV, melynek kitöltésével visszajelzést adhatsz a felvett kurzusaidról, és értékelheted az oktatóid féléves munkáját. Ha többet akarsz megtudni az OMHV-ról, olvasd el korábbi cikkünket.

Ebben a félévben az OMHV Kincskeresés nevű játékkal készültünk nektek, ahol egy EFOTT hétvégi jegy, valamint egy ELTE-s póló és bögre üti a nyertes markát. A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint a facebook eseménynél egy gombnyomással jelezni: „Ott leszek”. Ezután csak várd, a heti egy, négysoros mondóka megjelenését, mert ez vezet el a megoldáshoz, és ha helyére kerül mind a 12 sor, akkor kiderül, mikor és hol kell lenned ahhoz, hogy te legyél az I. OMHV Kincskeresés szerencsés nyertese!

Nem árt, ha a saját campusodon kívül az ELTE többi campusán is ismerős vagy, valamint a játéknak csak egy nyertese lehet, aki a leggyorsabban célba ér.

Ne maradj le!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]