Kipakoltunk….

Az ELTE Bölcsészettudomány Karának, Művészetelméleti és Médiakutatási Intézete (MMI) múlt héten rendezvényt szervezett, Kipakol a Média Tanszék címmel.

Az évzáró matiné keretében az MMI diákjai és tanárai „kipakoltak”…

Tehát bemutathatták rövid prezentációk formájában idei féléves projektjeiket, munkáikat.

Az esemény facebook csoportjában ígért pizza rendelés ugyan elmaradt, de a személyes hangvétel, a jókedv, és a nevetés miatt egyáltalán nem vesztett a rendezvény a komolyságából sem.

A közönséget tekintve, többségében az MMI hallgatói voltak jelen, de részt vettek az MMI oktatói is és külsősök is, így a 34-es előadó majdnem megtelt.

Az előadók nagyrészt hallgatók voltak, a legkülönbözőbb témákban mutatták be projektjeiket. Közben Hammer Tanár Úr kiegészítő kommentárjai hangzottak fel az előadó hátsó soraiból.

A Médiakutatási módszerek óra preziversenyének eredményhirdetése is a rendezvény keretében zajlott le, a nyertes munkákat be is mutatták. A győztes prezi, egy kreatív, kézzel rajzolt munka lett, mely a kávéfőző használati utasítását dolgozta fel.

Intézetünk egyik oktatója, K. Horváth Zsolt is bemutatta új könyvét, mely az Az emlékezet betegei címmel jelent meg. Bevezetésként a tanulmánykötet címlapját elemezte, amelyen két farkas látható.

A Romakép Műhely hallgatói munkáiba és a Médiakutatási módszerek című kurzus projektjeibe is betekintést nyerhettünk, továbbá bemutatkozott a Pontkomm.hu tanszéki folyóirat is.

 

Forrás: Kép: https://www.facebook.com/events/433616800096711/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]