Töltsd ki az OMHV-t, találd meg a vizsgádat jellemző filmcímet és nyerj!

Ismét OMHV, ismét játék!

Az előző évhez hasonlóan ismét játékkal próbálunk Titeket ösztönözni az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének kitöltésére.

Az OMHV egy nagyon jó lehetőség visszacsatolásra az oktatóidnak, hogy megtudják, miért volt jó vagy rossz a kurzus amit tartottak. A Neptunban kitölthető kérdőívek segítenek eljuttatni igényeiteket, észrevételeiteket, amik alapján az oktatók változtatni tudnak kurzusaik felépítésén, tanítási módszereiken, amikkel Ti és a Titeket követő hallgatók is jól járnak. Ezért fontos tehát kitölteni az OMHV-t, ami mindössze pár percet vesz igénybe és két tétel közötti pihenőnek pont jó. Még több infó az OMHV-ról itt és itt, videók itt és itt.

A játékról: Gondold át utolsó vizsgád élményét és találd meg melyik film írja le leginkább az élményt, ha ez megvan írd be kommentbe a filmcímet ehhez a posthoz és utána reméld, hogy te leszel egy a szerencsések közül, akik ELTE-s pólót és bögrét vagy ELTE-s pulcsit és termoszt nyernek!

A játék 2015. január 18. 16:00-ig tart, utána sorsolunk és az ELTE Online Facebook oldalán közöljük a nyertesek neveit.
A játékban való részvétel határidejét a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk. A nyereményjáték 2015. január 22-én 16:00-kor zárul.

Filmezésre, kitöltésre fel! 😉

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]