Nincs kifogás – nyílt nap a Tüskecsarnokban!

Ingyenes, sportos kikapcsolódás, fitneszórák és még egy focikupa is vár rátok. Mindez egy helyen! Ez a Tüskecsarnok ajánlata január 16-ra.

Bár a Tüskecsarnok január végéig kedvezményes bérletekkel vár mindenkit, biztosra akkor megyünk, ha előbb kipróbáljuk a csoportos óráikat. Ilyen például a népszerű és gyilkos funkcionális köredzés vagy a sportok Madonnája, azaz a mindig népszerű alakformáló aerobik. Mikor január közepén az új év hozta elszántság esetleg megcsappan, pont energiát tudunk meríteni abból, ha ellátogatunk néhány pulzuspörgető vagy épp magunkra figyelős fitneszórára, esetleg ismerőseinkkel benevezünk egy barátságos (néha barátságosan az ellenfél hátába könyökölős) focikupára.

A csoportos órák két teremben lesznek, 16 és 21 óra között kilenc edzésfajta vár mindenkit. Ha feszültek vagyunk, akkor talán a spinning a legjobb választás: itt csak jó következményei lehetnek annak, ha lakott területen belül akár 60 km/h-ra gyorsulunk. Persze a gerinctréning és a jóga is kifejezetten űzi a stresszt, ezek akkor esnek a legjobban, amikor legszívesebben egy nagy paplan alá bújnánk a világ elől. Aki csak a funkcionális köredzésre vagy a dinamikus jógára jelentkezik be, az próbálja ki a másikat is! A kettő közti hasonlóságok a remegő izmok, az épphogy teljesíthető utolsó mozdulatok és a többnapos izomláz – egy ütős edzés jellemzői. Egy aerobik, esetleg egy erősítés-, zsírégetés- vagy a zumbaóra pedig leginkább a hangulatra van jó hatással. Ha úgy érezzük, nem bírjuk követni az oktatót, vegyük észre: nem csak mi totyorgunk fejvesztve, hogy melyik láb mivel ellentétes karral együtt nyúlik, miközben a másik irányba dől a felsőtestünk a negyedfordulat közben – ritmusra.

Az órák látogatásához szükséges regisztrációért a szervezes@beac.elte.hu címre írjatok – tegyétek ezt meg minél előbb, hogy egy kicsit feltöltődjünk legfázósabb januári napok egyikén!

A csarnokban ezalatt az ELTE-InfoPark focikupa zajlik majd, és bár a kiírás várja a céges csapatokat, egyetemistaként is nyugodtan jelentkezhettek, mivel az eseményt az ELTE és a BEAC szervezi.

A nevezési díj 20.000 Ft/csapat. Nevezésért és információkért keressétek Fedasz Vivient: 061/209-06-17, szervezes@beac.elte.hu.

Az esemény Facebook-oldalát itt találjátok. Találkozzunk a Tüskecsarnokban!

Forrás: tuskecsarnok.hu, beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]