Böngéssz a külföldi lehetőségek között!

Hogyan, hova kaphatok külföldi ösztöndíjat? Hogy működik az Erasmus? Mik a külföldi szakmai gyakorlat feltételei? Hasonló kérdéseidre mind választ kaphatsz az ELTE jövő heti kétnapos külügyi börzéjén.

25-én a BTK Gólyavárban a következő szervezetek standjai lesznek látogathatók: Fulbright, AEGEE, AIESEC, CCUSA, Camp leaders, EVS, Küma, Karrierközpont, IDSA, Europass, CSE Australia – mellettük a Nemzetközi Képzési és Mobilitási Osztály külföldi ösztöndíjakról szóló előadásán is részt vehettek.

26-án a Lágymányosi Campuson kint lesz az ICT Labs stand, és a Nemzetközi Képzési és Mobilitási Osztály előadása mellett meghallgathatjátok Erasmus tapasztalattal rendelkező hallgatók beszámolóját az élményeikről és szerintük releváns információkról, illetve kerekasztal-beszélgetés is lesz nálunk tanuló külföldi hallgatókkal. A HÖK külügyes tisztségviselőivel is találkozhattok.

„Azokat a hallgatókat várjuk a Külügyi Börzére, akik érdeklődnek a külföldi mobilitási programok iránt, akár legyen az részképzés, tehát egy szemeszter eltöltése külföldön, akár külföldi szakmai gyakorlat, önkéntes programban való részvétel vagy nyári egyetem, nyári külföldi munkalehetőség” – mondta el Csukovits Balázs, az EHÖK külügyi alelnöke.

Ha az előbbiekben magatokra ismertetek, bővebb információért látogassátok meg az események oldalait itt és itt!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]