Mit tehetsz azért, hogy végre ne folyjon ki az idő a kezeid közül?

Bárcsak több mint 24 órából állna egy nap! Bárcsak lenne még egy hetem felkészülni a vizsgákra! Hogyan sűrítsek bele ennyi mindent egy napba? Ha már benned is felmerültek ezek a gondolatok, ott a helyed a Karrierközpont „Hogyan tovább?” című előadássorozatának következő alkalmán!

Nehezen képzelünk el olyan személyt, akinek soha ne lenne vagy ne lett volna konfliktusa az idővel, így az „én és az idő” kérdése mindig ott feszül valahol a színfalak mögött, vonatkozzon ez életünk végességére, vagy egy egyetemi beadandó szorító határidejére.

Bármerre megyünk, az időgazdálkodás (time management) fogalma egyre többször szembejön velünk, vegyük például csak azt, hogy az „időgazdálkodás” kulcsszava közel 107 ezer, a „time management” kifejezés hozzávetőleg 28 millió találatot jegyez a Google keresőrendszerében.

Mára már előadások, tréningek, coaching folyamatok egész hada foglalkozik így vagy úgy azzal a kérdéssel, mely végső soron mélyen (filozófiai értelemben vett) egzisztenciális problematikába torkollik: időnk véges.

A fő kérdés az, hogy látod-e a saját időd értékét, és fel vagy-e vértezve a megfelelő időgazdálkodási technikákkal. Ha még nem, a Karrierközpont szeretettel vár november 25-én „Az idő értéke” című előadására, ahol megtudhatod, hogy milyen a jó időgazdálkodás, mennyi minden kell hozzá és hogyan lehet kialakítani.

Az előadás többek között ezeket a témákat érinti: időgazdálkodási rendszerek, módszerek és technikák, időrablók és kezelésük, valamint a halogatás legyőzési lehetőségei.

A rossz hír az, hogy az idő repül. A jó hír az, hogy te vagy a pilóta.” (Michael Altshuler)

Időpont: 2014. november 25. 18:00

Helyszín: ELTE BTK
1088, Budapest, Múzeum krt., 4/A, Kari Tanácsterem

Forrás: ELTE Karrierközpont

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]