V. ELTE Virtuális Állásbörze

Már ötödik alkalommal rendezi meg az ELTE Karrierközpontja rendhagyó eseményét munkakeresőknek, az ELTE Virtuális Állásbörzét.

Ma már mindent intézhetünk az interneten keresztül (a bevásárlást, a befizetéseket, stb.), miért ne végezhetnénk interneten az álláskeresést is?

Erre nyújt lehetőséget az egyetemisták legkedveltebb állásbörzéje 2014. november 11. és 13. között az ELTE Hallgatói Karrier és Szolgáltató Központ szervezésében. A jubileumi (immár ötödik) alkalommal megrendezésre kerülő esemény az allasborze.elte.hu címen lesz elérhető, az érdeklődők itt vehetnek részt a börzén.

Az esemény valóságos társainak minden jó tulajdonságával rendelkezik, a munkakeresők itt is meg tudják szerezni a számukra érdekes információkat az őket érdeklő állásokról, munkakhelyekről, élő beszélgetést folytathatnak a kiállítókkal; előnye viszont, hogy például nem kell az utazásra időt és pénzt áldoznunk, mivel az egész ingyenes és bárhonnan látogatható. Az esemény ideje alatt a Karrierközpont munkatársai online és telefonon is elérhetőek lesznek az érdeklődők számára, amennyiben valamilyen kérdés merülne fel a börzével kapcsolatban.

Professzionális böngészési felülettel és rengeteg állásajánlattal vár tehát minden kedves érdeklődőt az V. Virtuális Állásbörze! Te ott leszel?

Forrás: ELTE Karrierközpont

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]