Legyetek műsorvezetők!

Bővülni készül a csapat, ezért vállalkozó szellemű, elhivatott és élettel teli műsorvezetőket keres az ELTEvízió. Ha érzel magadban spirituszt és kellő lelkesedést a médiában való tevékenykedéshez, illetve úgy véled, szeret a kamera, valószínűleg Rád várnak!

A gólyáknak ezúttal mutatnám be, a többiek pedig bizonyára ismerik már, miről is van szó, ha az ELTEvízió nevet olvassák. Egyetemünk heti rendszerességgel nézhető online magazinja a mai fiatalok számára talán az egyik legkedvesebb létező információs csatorna, amely elé nagyjából mindenki örömmel huppan be és veti rá bármennyire fáradt szemeit. A fenti linken elérhetitek összes eddigi adásukat, amelyeket fiatalos könnyedséggel, vidámsággal és lendülettel igyekeznek megtölteni az éppen aktuális történések mellett.

Most pedig bővülésre készül a szuper kreatív csapat, ezért aki úgy érzi, vannak jó ötletei, szeret átadni társainak fogyasztható formában fontos és érdekes információkat, tehát könnyedén szerepel és ismerkedik, élettel teli és fiatalos, annak remek lehetőség nyílik ezúttal. Ne is habozzon ezért, aki kellő ambíciót érez magában, hanem jelentkezzen! Ehhez nem kell mást tenni, mint egy bármilyen kamerát ragadni, belenézni és készíteni egy kedves bemutatkozást, majd ha ez készen lett, írni egy motivációs levelet, miért is keltette fel érdeklődéseteket az ELTEvízió műsorvezetői posztja.

Mindezt a jelentkezést szeptember 25-én este 8 óráig várják Tőletek az eltevizio@gmail.hu e-mail címre. Sok szerencsét minden érdeklődőnek!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]