Gyakorlat a Nemzetközi Képzési és Mobilitási Osztályon!

Április 20-ig lehet jelentkezni az ELTE Rektori Hivatal Nemzetközi Képzési és Mobilitási Osztály által meghirdetett gyakornoki lehetőségre.

Heti 10-15 órás munkaidőben önkéntes gyakornoki munkakörbe keres ELTE-s hallgatót az ELTE Rektori Hivatal Nemzetközi Képzési és Mobilitási Osztálya.

A gyakorlat olyan feladatokat foglal magában, mint a nemzetközi marketingtevékenységhez kapcsolódó feladatok támogatása, szövegírás nyomtatott és online tájékoztató anyagokhoz magyar és angol nyelven, rendezvények előkészítése, szervezése (pl. orientációs nap, nyári egyetemek), pályázati projektek adminisztrációjának támogatása, vagy a napi ügyintézés során felmerülő teendők.

A gyakorlat előnye – amellett, hogy sokszínű feladatokat és rugalmas munkaidőt kínál -, hogy betekintést nyújt a pályázati projektek gyakorlati működésébe, kiváló tanulási lehetőség is, valamint referencia az ELTE-ről későbbi álláskeresésedhez.

A jelentkezéshez elvárt a magas szintű angol nyelvtudás szóban és írásban, számítógépes alkalmazások (MS Office) magas szintű ismerete, photoshop vagy más képszerkesztő programok ismerete, emellett önállóság és igényes munkavégzés, valamint további idegen nyelv ismerete is előnyt jelent.

Jelentkezni április 20-ig lehet a nkmo@elte.hu e-mail címen angol nyelvű önéletrajz beküldésével és a tárgyban név és „nemzetközi gyakornok” jelige feltüntetésével.

Forrás: elte.hu

Kép: optimum7.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]