Őrizd meg az indexed!

Június 30-ig vehetjünk át az indexeinket a Tanulmányi Hivatalban.

Már egy egész szemeszter is eltelt azóta, hogy utoljára ácsorogtunk sorban a papír alapú leckekönyvek átvételéért, aláíratásáért vagy leadása miatt. Most itt az utolsó alkalom: ezúttal azért várakozhatunk majd a már érvénytelenített indexért, hogy utána eltegyük emlékbe. Ha olyan sok vizsgaidőszakot nem is töltöttünk el a kis feketét szorongatva a kezünkben, biztosan jó néhány híres-hírhedt aláírást bezsebeltünk már, és sok-sok érdemjegyhez kötődik kellemes,vagy inkább maradandó emlék. Néhány év múlva biztosan mosolyt csalna az arcunkra a régi, immáron kilyukasztott indexünk lapozgatása.

Ráadásul nagy sorban állásra sem kell számítani, ugyanis a tanulmányi hivatalokon egészen június 30-ig van lehetőségünk átvenni őket. Csak el ne felejtsük, ugyanis a kijelölt határidőig át nem vett leckekönyveket megsemmisítik.

A BTK-n ezzel ellentétben az átvételre  2014. április 7-11. között van lehetőség, a Tanulmányi Hivatal kérésére lehetőség szerint az alábbi vezetéknév szerinti alfabetikus beosztás szerint:

április 7. hétfő A-É

április 8. kedd F-J

április 9. szerda K-M

április 10. csütörtök N-Sz

április 11. péntek T-Zs

Akadályoztatása esetén lehetőség van arra is, hogy érvénytelenített leckekönyvét érvényes meghatalmazás birtokában meghatalmazottja vegye át.

Amennyiben a megjelölt időszakban nem tudod átvenni az érvénytelenített leckekönyved, úgy szerdánként – ügyfélfogadási időben – a Nyilvántartási Csoportban átveheted. A végső határidő így is 2014. június 30.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]