Így vizsgázunk mi!

Sikerült olyan stílusosan megbuknod, ahogy senki másnak? Esetleg anekdotába illő módon teljesítetted a vizsgát? Vagy a vizsgáztatód tette felejthetetlen élménnyé a számonkérést? Meséld el!

Elkezdődött az új félév, végre minden visszaállt a normális kerékvágásba, így mostanra mindenki kipihente a vizsgák fáradalmait és megrázkódtatásait. Az azóta eltelt több mint három hét pedig az emlékeket is megszépítette, hiszen ki ne élt volna már át legalább egy, de talán több olyan szituációt is, amikor azért rimánkodott, bárcsak elnyelné a föld, de legalábbis megsemmisülten oldalazott el a helyszínről. Egy idő után viszont nevetve sztorizgatunk az ilyen incidensekről, de jobb esetben tanáraink szolgáltattak olyan műsort, mely városi legendaként él tovább.

Mi pont ezekre az élményekre vagyunk kíváncsiak! Ha van ilyen – vagy a lenti videóhoz hasonló 😀 – történeted, ragadj billentyűzetet, és küldd el a kozelet@online.elte.hu címre március 9-én éjfélig. A legegyedibb sztorik beküldőit ELTE-s bögrével ajándékozzuk meg, ezzel hozzájárulva a következő vizsgaidőszak koffein hadjáratához!

Ha azonban a múlt helyett a jövőre szeretnél koncentrálni, és inkább az érdekelne, a továbbiakban hogyan kerülheted el a kellemetlen szituációkat, esetleg hogyan tehetsz jó benyomást egy vizsgáztatóra, írd meg kommentben a tanárod nevét, akinek szeretnéd kikérni a véleményét – vagy aki péládul jó eséllyel szembe jöhet még a következő vizsgaidőszakban -, és mi összegyűjtjük a legtutibb tippeket! 😉

 

 

Kép: queensubewell.blogspot.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]