Befektetés vagy kifektetés?

A Szabadság és Reform Intézet “Befektetés vagy kifektetés? A magyar felsőoktatás jövője” címmel tart konferenciát az A38 Hajón.

Április 11-én délután az A38 Hajó ezúttal a felsőoktatás jövőjéról szóló konferenciának és kerekasztal-beszélgetésnek ad otthont.  A beszélgetést Bokros Lajos egyetemi tanár, a A Szabadság és Reform Intézet kuratóriumának elnöke vezeti, az eseményen pedig olyan neves előadók vesznek részt, mint Berlinger Edina egyetemi docens, Hudecz Ferenc, az ELTE korábbi rektora, Máté András egyetemi docens, az Oktatói Hálózat tagja, Nagy Dávid, a HÖOK elnöke, Polónyi István egyetemi tanár, Radó Péter oktatáskutató és Varga Júlia egyetemi docens. (Bővebben itt olvashattok róluk!) A rendezvényen szó lesz többek között a felsőoktatás minőségi problémáiról, illetve munkaerőpiaccal való kapcsolatáról, strukturális átalakításáról és finanszírozási kérdésekről.

A konferencián való részvétel díjtalan, azonban a 2013. április 8-ig történő előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az info@szri.hu címre küldött emaillel lehet, vagy like-old a Szabadság ér Reform Intézet Facebook oldalát, és jelentkezz az eseményre!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]