ELTE TÓK Kari Napok 2013

Idén is lesznek kari napok az ELTE Tanító- és Óvóképző karán. Az április 16-19. megrendezett esemény még sűrűbbnek, változatosabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik, mint eddig.

A Kar Hallgatói Önkormányzata mindent megtesz annak érdekében, hogy a 4 napos rendezvénysorozaton minden érdeklődő jól érezze magát. Lesznek csapatjátékok, kreatív kézműves műhelyek, de a vállalkozóbb kedvűek a színpadon is kipróbálhatják majd magukat. A már megszokott kari Tudományos Diákköri Konferencia, a hagyományosan ekkor zajló projekthét és sportnap mellett azonban idén egy új program is megjelenik a palettán, mely A Ház úrnője névre hallgat. A versenyhez olyan 5-12 fős csapatok jelentkezését várják, melyek tagjai okosak, ügyesek, bevállalósak és erősek egyszerre. A vetélkedőben lesznek ügyességi játékok, háztáji gazdálkodás, ének-zene-tánc, egyszóval minden, amit egy igazi TÓK-osnak tudnia kell. A verseny – az értékes ajándékok mellett – a megtisztelő “A Ház úrnője” címért folyik, miközben a jelölteknek olykor embert próbáló feladatokkal kell megbirkóznia. Az esemény nívóját emeli, hogy a zsűrizésre az intézmény népszerű oktatóit, kari vezetőit fogják meghívni, illetve az is, hogy a vetélkedő feladatainak kiválasztása során egyfajta leképzése zajlik a kari oktatás sajátosságainak. A vetélkedősorozat győztes csapatának vezetője viselheti a “Ház úrnője” megtisztelő címet egy évig, jövőre pedig átadhatja trónját az utódjának!

A nevezés határideje április 12., a feltételek pedig a következők: a csapatoknak el kell készíteni az uradalom kellékeit (címer, egyéb kiegészítők), az Úrnőnek saját ruhát kreálni/ kölcsönözni, melyet ő minden feladatnál köteles lesz viselni. Bemutatkozó produkció megtervezése, melyet a helyszínen kell előadni, s melynek terjedelme nem haladhatja meg a 8 percet. Érdemes itt kiélni a kreativitást, hisz minél ötletesebb, viccesebb egy előadás, annál jobb. Minden csapatnak előre meg kell neveznie az Úrnőjét, később pedig az ő feladata lesz az alattvalók bemutatása. Cél, hogy a játék összekovácsolja a Kar polgárait, s egyfajta egységes identitást hozzon létre számukra.

Természetesen a Kari Napok lezárásaként nem maradhatnak el a kari bulik sem. Idén is megrendezésre kerül az évtizedes hagyománnyal rendelkező “Folyosós buli”, ahol garantált a jó hangulat, és a jó társaság, valamint az egyetemista pénztárcákhoz igazított árak.

Szeretettel várnak tehát minden kedves érdeklődőt április 16. és 19. között az ELTE TÓK Kari Napokon! Gyertek el minél többen, nevezzetek a versenyre, és érezzük jól magunkat együtt ezen a 4 napon!
Addig is íme egy videó arról, hogy mire lehet számítani:
http://www.facebook.com/photo.php?v=10200678679747152

További információért pedig kövessétek az esemény facebook oldalát!
https://www.facebook.com/events/301263736667027/?ref=2

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]