ELTE Boom Party a Dobozban

Gyere el, és bulizz egy nagyot az ELTE Boom szervezésében április 17-én a Dobozban! Ami biztosan lesz: jó DJ-k, fergeteges hangulat és kihagyhatatlan italakciók.

Ha voltál már Boom partyn azért, ha még nem, akkor azért érdemes eljönnöd április 17-én a Dobozba. Aki már vett részt ilyen eseményen, az tudja, hogy a szórakozás garantált, és nem kell majd csalódnia sem a zenékben, sem a hangulatban. A DJ pult mögött ezúttal Jabin és Revolutio fogja pörgetni a lemezeket, valamint a Szalonban D&K gondoskodik az összegyűltek megtáncoltatásáról egészen hajnal 5-ig.

Természetesen nem maradhatnak el az italakciók sem – már amennyiben éjfél előtt érkezel. Bols vodkanarancs 590, Ballentines whisky-cola 690, tequila 490 forintért lesz kapható – hogy csak néhányat említsünk a kínálatból.

És hogy mennyibe fog neked kerülni az este? Mindössze 500 forintodba, csak hozd el az ELTE-s vagy ESN-es diákod. Persze a BOOM Szerda törzskártyáddal is ennyiért léphetsz be. Hogy hol tudsz olyat szerezni? Kérd a pénztárnál, és azonnal ki is állítják neked. Természetesen ekkor a kártyát csak a legközelebbi alkalommal tudod majd igénybe venni. Mindenki másnak 800 HUF lesz a beugró.

Gyere el, és dobd fel az unalmas szerdai hangulatot egy hatalmas partyval! Biztosan nem fogod megbánni!

http://www.facebook.com/events/118697124989332/

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]