Erasmus kiegészítő támogatás 2012/2013

Az ELTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Külügyi Bizottsága, valamint az Egyetemi Hallgatói Szociális és Ösztöndíjbizottság pályázatot hirdet ERASMUS Kiegészítő Támogatás elnyerésére.

Pályázhatnak az ELTE hallgatói, akik a 2012/2013-as tanév bármely félévére ERASMUS státuszt (ösztöndíjas vagy label) kaptak részképzésre vagy szakmai gyakorlatra.

A Támogatás egyszeri, összege maximum 60.000 Forint. A támogatás összege novemberben, illetve márciusban kerül kiutalásra. Pályázni kizárólag elektronikusan, a eszoctám felületés leadott pályázattal lehet.
A Kiegészítő Támogatás adatlapjának illetve a szükséges igazolásoknak a leadási határideje: 2012. október 3. 20:00. Az esetleges hiánypótlás szükségességéről elektronikus üzenetet küldenek, ezért fokozottan figyeld elektronikus postafiókodat ebben az időszakban. A hiánypótlásra a felszólítás után október 8. 20:00-ig van lehetőség.

A pályázat eredményéről kizárólag e-mailben küldenek értesítést. A nyertes hallgatóknak az ELTE EHKB felé beszámolási kötelezettségük van. Ez azt a célt szolgálja, hogy a később utazó hallgatók minél több információhoz jussanak. Az eddigi évektől eltérően nem a félév végén kérünk egy rövid beszámolót, hanem az http://blog.elte.hu/category/erasmus/ honlapon való regisztrálást követően minimum 3 blogbejegyzést várunk a következő témákat érintve: kiutazás-megérkezés; regisztráció az egyetemen; tárgyfelvétel; lakhatási körülmények; kinti ESN fogadókészsége; egyetemi élet; hazaérkezést követő adminisztráció menete; tárgyelismertetés; stb.

Kiegészítő Támogatással kapcsolatos további kérdéseidet Ávéd Krisztina EHÖK külügyi alelnöknek, a kulugy@ehok.elte.hu címen teheted fel.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]