GyógyMatek GT 2012 | Abszolút érték

Nem, az egyetemista élet nem szeptemberben kezdődik, és bár az igazi nagyüzem valóban csak ősszel indul be, de már augusztusban lehet, sőt, érdemes is bemelegíteni. GyógyMatek GT 2012 apa kezdődik!

Az ember élete gyökeresen megváltozik, amikor felveszik a hőn áhított egyetem hőn áhított karára, de előfordul, hogy a kezdeti öröm után a boldog gólya kicsit tanácstalanná válik és azt sem tudja mit, merre, hogyan. A frissen felvetteket toborzó oldalakon nincsenek ismerős arcok, idegenül csengenek a nevek és bár jó lenne némi plusz információ erről-arról, minden olyan bonyolultnak tűnik.

Magadra ismertél? Nyugi, van megoldás! Ha részt veszel a gólyatáborban, nemcsak egy felejthetetlen élmény részese lehetsz, de – ami talán még fontosabb – megismerheted sorstársaidat és azt is, hogy mi vár rád az elkövetkezendő pár évben, egyetemi pályafutásod során. Ez az a mérföldkő, ami meghatározó lehet a jövődre nézve, és itt érezheted először azt, milyen is az ELTE -sek közé tartozni.

Négy nap Bodajkon, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar és a Természettudományi Kar matematika szakterületének közös gólyatáborában, a két kar Hallgatói Önkormányzatának rendezésében augusztus 16. és 19. között. Jól hangzik, ugye?

Itt és most a lényeg TE vagy! A cél, hogy jól érezd magad, bulizz, ismerkedj, értékes kapcsolatokat építs és kapj egy használható térképet az egyetemi útvesztőben való eligazodáshoz. Az ereszd el a hajamat és a számtalan program csak a ráadás. Semmi sem kötelező, de a többi gólyával, a szervezőkkel és mentorokkal együtt átélt élmény biztosan egy életre szól. Ha minden jól megy, haza sem akarsz majd menni…

Ugye te sem szeretnél lemaradni? Akkor nincs más dolgod mint regisztrálni a honlapon és követni az ott leírt utasításokat. A négy napos csodatábor díja 13900 Ft, ami tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést, valamint az összes bulit és rendezvényt, sőt, a táborban tiéd lesz a GyógyMatek GT 2012 hivatalos pólója is.

Abszolút érték, abszolút hangulat, nemsokára találkozunk!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]