Tananyagfejlesztő workshopot tartanak pénteken

Június 29-én, pénteken 14 órakor rendeznek az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai karán immáron második alkalommal tananyagfejlesztő workshopot. A rendezvény a középsúlyosan értelmi fogyatékosoknak összeállított tankönyvcsalád fejlesztésére hivatott.

A workshopon, melyet az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet koordinál, jelen lesznek a szerkesztők és grafikusok, valamint a tankönyvírók.

A rendezvény témái a következők lesznek: lektorálás – szó lesz itt a tartalmi, illetve a formai lehetőségekről, majd ezek egyeztetésére is nyílik alkalom a szerzőkkel. Továbbá a tanári kézikönyvek is megbeszélésre kerülnek – ezek frissítési lehetőségei kerülnek megvitatásra, valamint a már frissített verziót használók is teret kapnak észrevételeik, tapasztalataik megosztására. Ezen kívül szintén a témák között szerepel a digitális tananyagok elkészítésének módjai, ezek átbeszélése.

A részletes programért kattints ide.

A workshop interaktív jellegéből kifolyólag nem csak a részvételre buzdítanak a szervezők, de észrevételeket, hozzászólásokat is szívesen fogadnak majd, melyek hozzá tudják segíteni a fejlesztéshez a dolgozókat.

Az eseményt a BGGYK-n tartják a B/402-es teremben, pénteken 14 órától.

A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]