Fesztiválozz a fenntartható életmódért!

Mekkora az ökológiai lábnyomom? Csak elektromos autókat éri meg vásárolni? Hogyan tehetek én a fenntartható jövőért? Szombaton ezekre és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ az I. Zöldgömb Fesztiválon.

2017. október 14-én az Akváriumban kerül megrendezésre az I. Zöldgömb Fesztivál, A Földgömb magazin szervezésében. Az egynapos fesztivál egy „ingyenes, ismeretterjesztő, családi rendezvény, ahol könnyen alkalmazható, gyakorlati ismereteket adunk – hiteles szakértők segítségével – olyan környezettudatos életmód megteremtéséhez, amellyel hozzájárulhatunk Földünk megőrzéséhez.” A 24 előadó mellett számos, a témához kapcsolódó munkát végző szervezet és egyesület is jelen lesz kiállítóként. Ezenkívül játékos, oktató feladatok is várják majd a vendégeket, amivel akár nyerni is lehet.hffgh

A fesztivál védnöke Dr. Bándi Gyula, a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes (Alapvető Jogok Biztosának Hivatala).
Részletes programot itt találhattok, a fesztiválon való részvétel ingyenes! Ha nem tudtok elmenni, ne keseredjetek el, a fesztiválról részletes tudósítást közöl az ELTE Online.

A képek forrása: a Zöldgömb Fesztivál Facebook-oldala

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]