EHÖK pályázatok a fiatal tudósoknak

Az ELTE Hallgatói Önkormányzata (EHÖK) ebben a félévben is három pályázattal támogatja az egyetem fiatal tudósjelölt hallgatóit. Az pályázaton idegen nyelvű publikáció megjelentetésére, és hazai vagy külföldi konferencia- illetve versenyrészvételre lehet támogatást igényelni. Ezek mellett ismét keresik az Év Tudományos Rendezvényét.

Pályázatot minden érintett ELTE-s hallgató benyújthat, emellett az egyetem oktatói is pályázhatnak támogatásra, ha egy adott versenyre hallgatói csoportot készítenek fel. A publikáláshoz nyújtott támogatás összege legfeljebb 100.000 Ft. A konferencia-, illetve versenyrészvétel (/szervezés) alábbi kiadásait lehet visszaigényelni a pályázaton: regisztrációs díj, poszter nyomtatás, utazási (egy oda- és visszaút) és (a rendezvény idejére szóló) szállásköltségre.

Az Év Tudományos Rendezvénye 2016 pályázatban elsősorban olyan tudományos rendezvényeket díjaznak, amelyek szakmai fórumot és lehetőséget teremtenek az egyetem polgárainak tudományos eredményeik bemutatására. A pályázat a szervezőket jutalmazza. A nyertes pályázó felhasználhatja az elnyert címet („Az Év Tudományos Rendezvénye – ELTE 2016”) rendezvényei hirdetéséhez és népszerűsítéséhez. A pályázatra csak a 2015. szeptember 1. és 2016. szeptember 1. között megrendezett programok adhatók be.

Minden további információt (pályázás módját, szükséges adatok, és határidők) megtaláltok az EHÖK honlapján a pályázati kiírásokban! Kattintsatok a pályázat nevére és olvassátok őket el figyelmesen:

Idegen nyelvű publikációk megjelenésének támogatása

Hazai és nemzetközi tanulmányi versenyeken, konferenciákon, workshopokon való aktív részvétel, vagy rövid kutatóút támogatása

Az Év Tudományos Rendezvénye

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]