EIT ICT Labs Budapest – Gary Whitehill hazánkba látogat

Az EIT ICT Labs előadássorozat következő alkalmával, amelyet november 24-én hétfőn a Bogdánfy út 10/A alatt található EIT ICT Labs X-Europe oktatási pontjukon hallgathattok meg, egy sikeres fiatalt köszönthettek magatok között.

“Stop at nothing to achieve everythint the universe has to offer.” –  ahogy Gary Whitehill, az Enterpreneur Week fiatal és sikeres ötletgazdája mondta, akivel személyesen találkozhattok hétfőn az ELTE IK szomszédságában. Az EIT ICT Labs aurópai előadássorozat következő állomásán november 24-én Budapesten nem csak beszédét hallgathatjátok meg, de kérdéseiteket is feltehetitek neki.

Az EIT ICT Labs az Európai Unió első olyan innovációs szervezeteinek egyike a European Institute of Innovation and Technology alapításában, amelynek fő célkitűzése elérni a gazdasági növekedést és az életszínvonal javítását Európában. Ennek céljából 2010-ben kutatókat, akadémikusokat és üzletembereket összegyűjtve útnak indították ezt az előadássorozatot, ahol a legújabb találmányokat és fejlesztéseket mutatják be egymásnak.

A rendezvény ingyenes, azonban regisztrációköteles, amely utóbbit az alábbi a címen tehettek meg november 23-án 20 óráig:
https://docs.google.com/forms/d/1ZBbLVHvFaJ0Fk_hxi3cK4ZxUkp2AB_1P-g71-mWhyNk/viewform

További információk:
http://garywhitehill.com/ ;
https://www.facebook.com/events/760558567326991

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]