ELTE HALLGATÓI ÖTLETPÁLYÁZAT

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központja a Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ támogatásával innovatív ötletpályázatot hirdet az ELTE graduális vagy posztgraduális képzésén résztvevő hallgatói számára.

A pályázat célja egy innovatív, saját ötleten alapuló projekt beindításának elősegítése anyagi, illetve szakmai támogatás nyújtásával. Ne feledd, hogy az innovatív ötletek hatalmas karrier lehetőséggel kecsegtetnek. Most megkaphatsz minden segítséget a megvalósításhoz!
Projektünk célja, hogy az ELTE hallgatóinak és kutatóinak elképzeléseit piacképes termékké formáljuk, legyen az technológiai fejlesztés a biokémiában, műszaki tudományokban vagy új kutatási módszer a szociológiában vagy akár a nyelvészetben.
A pályázati felhívásra egyéni és csoportos pályázat benyújtására is lehetőség van. Csoportos pályázatot az Egyetem graduális és posztgraduális képzésén résztvevők oktatókkal közösen is benyújthatják.

Az ötletpályázat díjazottjai az pénzjutalomban részesülnek az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat felajánlásában az alábbiak szerint:
I. helyezett: bruttó 150.000 Ft
II. helyezett: bruttó 100.000 Ft
III. helyezett: bruttó 50.000 Ft

Az ELTE Tudás- és Technológiatranszfer Iroda a támogatott pályázók számára a fenti, szabadon felhasználható pénzjutalmon túl segítséget nyújt ötletük megvalósításában, üzleti partner keresésben, valamint lehetőséget nyújt a legjobbaknak abban, hogy projektjüket az ELTE Innovációs Napon széles érdeklődői kör előtt prezentálhassák (2013. február végén).

A díjazott pályázatok várható száma: Várhatóan összesen 3 db

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. január 31. 16:00 óra
A pályázatokat e-mailben és papíron is be kell nyújtani.
E-mailben doc és pdf formátumban is kérjük a jokan.anita@rekthiv.elte.hu e-mail címre, a nyomtatott pályázatokat pedig postai úton az Eötvös Loránd Tudományegyetem Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központ, 1056 Budapest, Szerb utca 21-23. címre várjuk.
A PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓT MEGTALÁLOD ITT!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]