Kairos Student Venture Competition – Versenykiírás

Van egy jó ötleted? Egyetemista vagy és vállalkoznál? Kihívásokkal teli életre vágysz? Kattints!

Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad a Kairos Student Venture Competition keretein belül, ahol a kiváló ötletek kerülnek előtérbe, és a jövődet is megalapozhatod. A verseny célja, hogy olyan fiatal tehetségekre találjon a régióban, akik a jövő fiatal vállalkozóiként innovatív és kiemelkedő ötleteikkel nemzetközi sikereket érhetnek el.

A versenyen a kiemelkedő tehetségek díjakban részesülnek:

Az 1. helyezett részt vehet a New York-ban szervezett Kairos Global Summit-on 2013 februárjában, ahol a világ  leginnovatívabb hallgatói ötletei találkoznak. Az utazás költségeit a Kairos Society állja.

A 2. és 3. helyezett meghívást nyer a 2013 februárjában rendezett Kairos Global Summit-ra, ahol  nemzetközi színtéren is bemutathatják ötleteiket.

A döntőbe jutottakat befektetők, vállalkozók és közéleti személyiségek mentorálják 2012. november 19-29. között, ezt pedig 2012. november 30-án a döntő követi, ahol a résztvevők rövid prezentáció során bemutatják üzleti ötleteiket a befektetőkből, innovációs szakemberekből és vállalatvezetőkből álló zsűri és közönség előtt.

Amennyiben nem versenyzőként, hanem a Jövő Vezetőjeként szeretnél részt venni a Student Venture Competition döntőjén, várjuk jelentkezésedet és motivációs leveledet november 18. éjfélig.

A részletes versenykiírás és a jelentkezési adatlap elérhető a honlapon

A jelentkezési határidő: 2012. november 18. éjfél.

További információ: www.kairossociety.huwww.kairossociety.org

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]