Indulnak az ingyenes kollégiumi és ELTE dolgozói edzések!

Március 21-től az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság támogatásával ingyenesen folytatódnak az ELTE kollégiumi edzések a BEAC szervezésében. Emellett a BEAC, szintén március 21-től, ingyenes gerinctréning és funkcionális edzésekkel várja az ELTE dolgozóit.

Március 21. és május 13. között az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság támogatásával ingyenesen folytatódnak az ELTE kollégiumi edzések a BEAC szervezésében. A különböző aerobik és erőnléti órákat az ELTE hét kollégiumában, a Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumban, az Ajtósi Dürer sori Kollégiumban, a Damjanich utcai Kollégiumban, a Nagytétényi Úti Kollégiumban, a Márton Áron Szakkollégiumban, a Zágrábi utcai Kollégiumban és a Vezér úti Kollégiumban tartják az ELTE sportegyesületének szakképzett edzői.

Az edzések erőnléttől, tudástól, edzettségtől függetlenül minden kollégiumi lakó előtt nyitva állnak. Az órákon kizárólag az ELTE kollégistái vehetnek részt. Csatlakozz helyszíneink szerinti Facebook-csoportjainkhoz:

Május 13-ig várjuk az ELTE dolgozóit is a BEAC által szervezett edzéseken. Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság Karrierközpontnak köszönhetően ingyenes foglalkozásokra kezdőket, újrakezdőket és haladókat is szeretettel várunk!

Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni, az edzéseket minden ELTE dolgozó térítésmentesen látogathatja. Az órákat a BEAC szakképzett edzői, oktatói tartják.

Erőnléti edzés – ÉLŐ

hétfő | 07.00–08.00

szerda | 07.00–08.00

Jelentkezés: NÉV, SZERVEZETI EGYSÉG és EDZÉSNAP(OK) megadásával a szervezes@beac.elte.hu ímélcímen.

Gerinctréning – ONLINE (az órák Skype felületen kerülnek lebonyolításra)

kedd | 07.00–08.00 

csütörtök | 07.00–08.00 

péntek | 07.00–08.00 

Jelentkezés: NÉV, SKYPE FELHASZNÁLÓNÉV, SZERVEZETI EGYSÉG és EDZÉSNAP(OK) megadásával a szervezes@beac.elte.hu ímélcímen.

Források: BEAC, BEAC

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]