Visszatérnek a jóga órák a BEAC-ra

A BEAC jóga oktatói júniusban újra személyesen várnak Titeket a hét három különböző napján gerincjóga, női jóga és fascia tréning óráikra

A jelenleg érvényben levő rendelet szerint mindenki igénybe veheti a BEAC jóga óráit, aki igazolt, versenyengedéllyel rendelkező sportoló, vagy rendelkezik védettséget igazoló hivatalos okirattal. Az 05.06-i kormányinfón bejelentettek alapján a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek augusztusig biztosan érvényben maradnak a korlátozó intézkedések.

A május 31. és június 26. között tartó szezonban három különböző típusú jógaórával várjuk az érdeklődőket. Egy bérlettel csak egy jógatípus látogatható, közkívánatra azonban vásárolható kombinált bérlet is, mely valamennyi órán való részvételre feljogosít.

Helyszín: 1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/B. (Budapesti Egyetemi Atlétikai Club- TT4-es tanterem)

Árak

Szimpla bérlet (1 jógatípus):

  • 6.000 Ft/4 alkalom -Külsősök
  • 5.000 Ft/4 alkalom – ELTE hallgató, dolgozó, Alumni-tag

Kombinált bérlet (3 jógatípus):

  • 12.000 Ft/12 alkalom – Külsősök
  • 10.000 Ft/12 alkalom – ELTE hallgató, dolgozó, Alumni-tag

A bérletet online, bankkártyás fizetéssel veheted meg a gerincjóga flow, női jóga és fasciális alapú flow és meditáció kurzusokra ITT!

Óraleírások:

GERINCJÓGA- Tölgyesi Írisz

Online óráimon a gerinc mozgását és működését tartjuk fókuszban az ászana gyakorlás közben. Statikus pózokkal dolgozunk, minden apró részletet beállítva mélyülünk bele a testtartásokba. Ez a módszer kifejleszti a testtudatosságot és rendkívül sokat segít, hogy kikapcsold a felesleges gondolatokat, aggodalmakat. Fizikális szinten nyújtjuk és erősítjük az izmokat, ízületeket, különös tekintettel a has és a hát területeire. Minden élő adást relaxációval és légzőgyakorlatokkal zárunk, melyek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, amire most a legnagyobb szükséged van!

FASCIÁLIS JÓGA- Horváth Viki

Az immunrendszerünk lehet most a legnagyobb aduászunk, ennek működése viszont csak akkor zökkenőmentes, ha nem vagyunk feszültek. Na de hogy ne lennénk feszültek ebben a kérdésekkel teli időszakban? Szeretnénk nektek segíteni megőrizni testi, lelki és mentális egészségeteket, csatlakozzatok hozzánk, jógázzunk együtt mindenkor! Én a gyakorlások során testet és lelket felszabadító gyakorlatsorokkal várlak titeket, különösen ügyelve arra, hogy otthonról is követhető legyen számotokra.

NŐI JÓGA- Hauptman- Tőkés Antónia

A külső körülmények zavarosak, folyamatosan változnak, újabbnál újabb kihívások elé állítanak minket. Ebben a megváltozott helyzetben is érdemes időnként megállni, időt szánni önmagunkra, a figyelmüket kintről befelé fordítani. A női jóga órákon elfogadással, türelemmel fordulunk a testünk felé. A gyakorlásokon a medence, az alhas, a csípő és a gát területét erősítjük, keringésüket javítjuk. A női egészségünkkel való kapcsolódásunkat testhelyzetekkel és légzőgyakorlatokkal segítjük. Az órák célja a test-tudat-lélek harmóniájának megteremtése, melyre ebben az időszakban még nagyobb szükségünk van.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]