Újra megtelik élettel a BEAC csarnok

Bár a korlátozó intézkedések érintik a BEAC működését is, számos csapatunk számára továbbra is biztosított a helyszíni edzés és a mérkőzések megtartása.

2020. november 10-én újabb szigorú intézkedések léptek életbe a járvány megfékezése céljából. Az új szabályok természetesen a sport világát is nagyban érintik, azonban a tavaszi időszaktól eltérően biztosítják a versenyengedéllyel rendelkező sportolók részére az edzéseken, mérkőzéseken való részvételt.

Továbbra is zavartalanul működnek tehát a kosárlabda, futsal, cheerleading, tollaslabda, röplabda, atlétika, vízilabda, nagypályás labdarúgás, kézilabda, triatlon és muay- thai sportágak igazolt, érvényes versenyengedéllyel rendelkező sportolóinak edzései a BEAC csarnokban.

Szabadidősport jelleggel működő szakosztályaink átköltöztek az online térbe, hogy ha csak virtuálisan is de biztosítsák a heti mozgásadagot a náluk sportolóknak. Online formában megtartásra kerülnek polefitness, tánc, jóga, airflow, ballansz, karate és erőnléti edzéseink. Az aerobik szakosztály által szervezett online órákon több mint 200 fő vesz részt hétről- hétre.
Aerobik szakosztályunk online edzéseihez ITT tudtok csatlakozni.
Online jóga óráinkhoz pedig ITT tudtok csatlakozni.

A rendezvényekre és mérkőzésekre szintén kihatással vannak az új szabályok, azonban nagypályás labdarúgócsapataink már a hétvégén mérkőzésen vehetnek részt a Pluhár István labdarúgó pályán. A BEAC vízilabda csapata szintén a győzelemre hajt vasárnap este a Császár- Komjádi Sportuszodában! November második felében a BEAC női NB1 kosárlabda-, és férfi futsal csapatunk mérkőzési szintén folytatódnak.

November havi hazai mérkőzések időpontja:

A BEAC történelmében először egy online bajnokság is megrendezésre került a BEACFOCI szervezésében, melyre xbox és PS csoportokban egyaránt lehet jelentkezni. Erről bővebb információt ITT találtok!

Az ELTE kollégiumi és dolgozói edzések a résztvevők nagy örömére szintén megtartásra kerülnek az online térben. Utóbbihoz az ELTE dolgozói számára a csatlakozás folyamatos! Részletek ITT találhatók. Az ELTE Füvészkerti dolgozók szintén becsatlakoztak az imént említett edzéseinkbe.

Ne feledjétek- ‘Sport mindenkor’, mi továbbra sem hagyunk titeket edzés nélkül! Addig is kövessétek Facebook és Instagram oldalainkat, hogy első kézből jussatok a legfrissebb BEAC-os hírekhez.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]