Sport mindenkor- BEAC Jóga

“Sport mindenkor” jeligével újraindítjuk online edzéssorozatunkat, amivel támogatást szeretne nyújtani a BEAC az egyéni sportoláshoz az előttünk álló időszakban.

Egyesületünk heti 6 jógaórával várja az érdeklődőket 2020. november 11. és 2020. december 1. között. Amennyiben rendelkezel érvényes bérlettel, úgy automatikusan felvételt nyersz facebook csoportunkba, ahol lehetőséged nyílik részt venni valamennyi jóga óránkon.

A csoportot a linkre kattintva találod: Sport mindenkor – BEAC Jóga – Őszi tanfolyam

Amennyiben még nem rendelkezel BEAC jóga bérlettel, úgy az alábbi linkre kattintva tudod megvásárolni:

ONLINE JÓGA BÉRLET

ÓRAREND:

Az órák időpontjai pontos dátumokkal a linkre kattintva érhetők el: BEAC Jóga Ősz Online

Óraleírások:

GERINCJÓGA- Tölgyesi Írisz

Online óráimon a gerinc mozgását és működését tartjuk fókuszban az ászana gyakorlás közben. Statikus pózokkal dolgozunk, minden apró részletet beállítva mélyülünk bele a testtartásokba. Ez a módszer kifejleszti a testtudatosságot és rendkívül sokat segít, hogy kikapcsold a felesleges gondolatokat, aggodalmakat. Fizikális szinten nyújtjuk és erősítjük az izmokat, ízületeket, különös tekintettel a has és a hát területeire. Minden élő adást relaxációval és légzőgyakorlatokkal zárunk, melyek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, amire most a legnagyobb szükséged van!


FASCIÁLIS JÓGA- Horváth Viki

Az immunrendszerünk lehet most a legnagyobb aduászunk, ennek működése viszont csak akkor zökkenőmentes, ha nem vagyunk feszültek. Na de hogy ne lennénk feszültek ebben a kérdésekkel teli időszakban? Szeretnénk nektek segíteni megőrizni testi, lelki és mentális egészségeteket, csatlakozzatok hozzánk, jógázzunk együtt mindenkor! Én a gyakorlások során testet és lelket felszabadító gyakorlatsorokkal várlak titeket, különösen ügyelve arra, hogy otthonról is követhető legyen számotokra.

VINYASA FLOW DINAMIKUS JÓGA- Tölgyesi Írisz

Ezeket az online órákat a vinyasan alapuló folytonosság és gördülékenység teszi dinamikussá. Megtanuljuk használni a légzést és a belső energiazárakat, más néven bandhákat. Az egyik jóga pózból áramlunk át a másikba, így a gyakorlás olyanná válik, mint egy tánc vagy, mint a tenger hullámzása. Tőled függ, mit hívsz elő magadból! Ez a fajta mozgás felfrissíti a vérkeringést, tónusba hozza az izmokat, növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert, valamint hajlékonnyá teszi a tested, és rugalmassá az elméd. Kapcsolj ki, és áramolj a vinyasa flow online jóga óráimmal!

NŐI JÓGA- Hauptman- Tőkés Antónia

A külső körülmények zavarosak, folyamatosan változnak, újabbnál újabb kihívások elé állítanak minket. Ebben a megváltozott helyzetben is érdemes időnként megállni, időt szánni önmagunkra, a figyelmüket kintről befelé fordítani. A női jóga órákon elfogadással, türelemmel fordulunk a testünk felé. A gyakorlásokon a medence, az alhas, a csípő és a gát területét erősítjük, keringésüket javítjuk. A női egészségünkkel való kapcsolódásunkat testhelyzetekkel és légzőgyakorlatokkal segítjük. Az órák célja a test-tudat-lélek harmóniájának megteremtése, melyre ebben az időszakban még nagyobb szükségünk van.

JÓGAKERÉK- Tölgyesi Írisz

A jógakerék egy teljesen új eszközös jóga típus, mely hajlékonnyá tesz, elűzi a stresszt és a hátfájást! Erre számíthatsz ha elkezded:
erő, egyensúly, hajlékonyság, alakformálás. A jógakerék használata különösen jó azoknak, akik sokat ülnek, görnyednek a nap során, mert a kerék átmasszírozza az egész gerincet, helyre téve a csigolyákat és az összehúzódott izmokat. Az online jógakerék órákon mindenki a saját tudásának megfelelően gyakorol és így hozzuk ki magunkból a maximumot! A foglalkozás előzetes jóga gyakorlatot nem igényel, mindössze egy jógaszőnyegre és egy jógakerékre lesz szükségetek!

Forrás: beac. hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]