Túrázz országszerte egész évben – Egyetemi Túrasorozat

Gyere és túrázz az ország különböző tájain családoddal, barátaiddal! A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) Egyetemi Túrasorozatot hirdet, melynek állomásai intézményi vagy intézményi sportegyesületi szervezésű események.

 A túrasorozat célja, hogy az egyetemi polgárok körében minél jobban népszerűsíteni tudjuk ezt a szabadidősportos tevékenységet. A túrák a hallgatók mellett természetesen nyitottak az oktatók, kutatók, egyetemi dolgozók és az alumni tagok számára is.

Böngéssz a túrák között és járd végig a lehető legtöbbet barátaiddal: https://mozduljra.hu/cikk/egyetemi_turasorozat2/

Szeptemberi túrák:

2020. 09. 12. szombat: TF-től a csúcsra – gyalogos- vagy kerékpáros (Budapest)

2020. 09. 19.  szombat: Holdvilág Árok körtúra – gyalogos (Budapest)

2020. 09. 26. szombat: A pandúri tanösvény és Baja látnivalói – gyalogos (Baja)

Részletes információért (szervező egyetem, indulási időpont és helyszín, útvonal, túra részletes adatai) kattints a túrák linkjére.

A MEFS a túrákon résztvevő hallgatók körében nyereményjátékot is hirdet. Azok a hallgatók, akik legalább 9 túrát teljesítenek a Túrasorozat végeztével (2021. május) sorsoláson vesznek részt, és közülük 5 fő, egyenként 24.000 Ft értékű sportszerutalványt nyer (120.000 Ft összértékben). Ehhez ne felejts el regisztrálni az adott túrán.

A túra alatt készíts érdekes, szemet gyönyörködtető, vagy akár vicces fotókat, töltsd fel az Instagram és Facebook profilod alá #egyetemitura megjelöléssel. A Túrasorozat állomásai alatt készült fotó legjobbjaiból a sajtónyilvános Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gálán fotókiállítást rendezünk, mellyel felidézzük a legjobb pillanatait a túrázásnak. A kiállításra kerülő képek készítőivel az UniSport Hírmagazinban exkluzív interjúkat is készítünk.

Forrás: www. karrierkozpont.elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]