Online edzések az ELTE dolgozói számára

A korábbi ingyenes ELTE dolgozói edzések továbbfolytatódnak, immáron az online térben, melyre új érdeklődők jelentkezését is várják.

A jelenlegi járványügyi helyzettel kapcsolatban olyan kormányzati döntések születtek, melyek jelentősen érintik az ELTE működését, így a dolgozói edzéseket is. Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság támogatásának köszönhetően, a BEAC szervezésében azonban a rendkívüli intézkedések mellett sem kell lemondani a dolgozói sportról!

Az ELTE célja, hogy – alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez – elviselhetőbbé tegye munkatársainak megváltozott életkörülményeit, a megszokottól eltérő munkarendet. Ennek egyik legjobb eszköze a sport!

A korábbi ingyenes ELTE dolgozói edzések továbbfolytatódnak, immáron az online térben, melyre új érdeklődők jelentkezését is várják. A klub szakképzett edzői otthon is elvégezhető, ÉLŐ edzésvideókkal várják az ELTE dolgozóit, amellyel támogatást szeretnének nyújtani az egyéni sportoláshoz.

Kezdők, újrakezdők és haladók jelentkezését egyaránt várják az online aerobik, gerinctréning és saját testsúlyos edzésekre.

A március 23-i héten induló edzések pontos időbeosztása még szervezés alatt van.

Kérjük, hogy aki szívesen csatlakozna az online közvetítésekhez, jelentkezzen NÉV, SZERVEZETI EGYSÉG, EDZÉSTÍPUS, TELEFONSZÁM megadásával a szervezes@beac.elte.hu email címen.

Aki korábban részt vett az órákon, nem szükséges jelentkeznie, őket külön értesítjük az edzések időpontjáról.

A BEAC “Sport mindenkor” jeligével online edzéssorozatot indít, melynek részeként további edzések is elérhetőek lesznek a klub felületein, melyről ITT lehet bővebben olvasni.

Kérjük, hogy kövessék a www.beac.hu honlapját és közösségi oldalait a részletekért.

Fotó:House photo created by freepik – www.freepik.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]