Startol a Shake The City sorozatunk Pulay Szilvivel!

Ott edzenél, ahová szórakozni jársz? A Shake The City pont erről szól. Olyan helyen sportolunk, ahol egyébként is be szokott indulni a lábunk a zene ütemére.

A május 15-i első szórakozóhelyi edzésnek az egyik legstílusosabb, leghangulatosabb, „legbelvárosibb” romkocsma, az Anker’t ad otthont. Légy részese te is a partyedzés érzésnek! Az edzésen és a fergeteges hangulaton kívül lesz még:

-Élő DJ
-Welcome ajándékok
-Vendégedző
-Nyeremények

Helyszín: Anker’t 1061, Paulay Ede u. 33.

Időpont: 2018. május 15. 19:00

Belépő: 1000 Ft
ELTE Aerobik tagoknak: 500 Ft

PROGRAM:
19.00–0.00 Shake The City Workout Pulay Szilvivel
20.00–20.20 Streching & relax vendégedzőnkkel, Dömény Katával

Facebook-esemény: Shake The City with Pulay Szilvi

Mivel a létszám a limitált, ahhoz, hogy biztosan részt vehess az edzésen, kérjük jelentkezz az alábbi e-mail címen: pulayszilvi@gmail.com

Öltözési lehetőség lesz a helyszínen. Polifoamot/matracot, törölközőt hozzatok.

shakethecity

Pulay Szilvi az esemény megálmodója már az egyetemi bulikon is azon törte a fejét, hogy milyen jó lenne összekapcsolni a sportolást és az egyetemi bulihangulatot, hiszen két önmagában is felszabadító és közösségi tevékenység együtt még nagyobbat tudna szólni.

A gondolatok mostanra váltak konkrét elképzeléssé, a célnak megfelelő tökéletes helyszínre, az Anker’t romkocsmára nemrég bukkant rá, az idén 120 éves BEAC pedig a kezdetektől támogatta az elképzelést.

„Az esemény célja, hogy minél több fiatalt motiváljon testmozgásra. Illetve hogy azok az emberek is eljöjjenek edzeni, akik fitnesztermekbe nem szívesen járnak le, vagy jártak le ezidáig. Szeretnénk megmutatni, hogy a mozgás nem szenvedés, hanem egy örömteli tevékenység és az egészséges életmód része kell, hogy legyen.” – emeli ki Pulay Szilvi, az ELTE Aerobik vezetőedzője.

A sportos programokon kívül a szervezők meglepetésekkel, nyereményjátékkal, frissítővel is készülnek, úgyhogy otthon ülés helyett „rázzuk fel a várost!”

Forrás: BEAC

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]