Nyáron is vár a BEAC!

Újra itt a nyár, újra itt a napsugár! A BEAC-nál nemcsak az élet, de a spinning kereke is pörög tovább. Ha már elkezdtél volna amiatt aggódni, hogy hogyan lesz habtested a strandidőszakra, akkor most megnyugtatunk: a BEAC-nál segítenek!

Indoor cycling

Tekerj nyáron is velünk! Legyen bár hóvihar vagy kánikula, az ELTE-BEAC indoor cycling óráin mindig ugyanolyan körülmények között tudsz edzeni.

Május 14-től 6 alkalmas edzések indulnak! A jelentkezés folyamatos, az órákhoz bármikor lehet csatlakozni!

Helyszín:
ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10. földszint, a Szertár büfé mellett. (Térkép)

Részvételi díj:
ELTE-s hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak, az Erasmus-programban részt vevőknek és alumnusoknak 4200 Ft, külsősöknek 5700 Ft. Ez 6 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal. Az órák telítettségét és az edzésalkalmak pontos időpontjait ide kattintva követhetitek!

A bérlet árát utalással is van lehetőség kifizetni, amit e-mail-ben kell jelezni, valamint és fizetést követően bizonylattal igazolni.

A következő számlaszámra lehet utalni: OTP BEAC 11711034-20023436.
A közleménybe a spinning megnevezést kell írni!
Bérleted ára: ELTE-sként 4200 Ft; külsősként 5700 Ft.

A regisztráció menete:

1. Mielőtt jelentkeznél az órára, keresd elektronikus oldalunkat, és regisztrálj.

2. Küldd el a jelentkezésed a cycling.beac@gmail.com e-mail-címre. Az órajelentkezéshez szükséges adatok: név, e-mail, lakcím, telefonszám, választott óra, és fontos megadni, hogy ELTE-s vagy külsős vagy-e!

Nyári jóga

Május 14-től 3 különböző jóga órával várunk Titeket! Legyen szó női, kezdő vagy haladó gerincjógáról, hozzánk bárki és bármikor csatlakozhat!

Az órákra előzetes regisztráció szükséges! Jelentkezés a joga.eltebeac@gmail.com e-mail-címen! A regisztrációhoz szükséges adatok: név, e-mail, lakcím, telefonszám, választott óratípus.

Helyszín:
1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/B, 4. lépcsőfeljáró 1. emelet Tükrös terem.

A 10 alkalmas bérlet ára: 9900 Ft.

A bérlet árát utalással is van lehetőség fizetni, amit e-mail-ben kell jelezni, valamint és fizetést követően bizonylattal igazolni.

A következő számlaszámra lehet utalni: OTP BEAC 11711034-20023436
A közleménybe a jóga megnevezést kell írni!

A regisztrációt követően a bérletedet a BEAC-irodában tudod megvásárolni. (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10., I. feljáró 2. emelet). Nyitvatartási idő: hétfő–péntek 08.30–16.30

A csoport telítettségét erre a linkre kattintva követhetitek.

Facebook-oldalunk

Forrás: BEAC

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]