Ilyen volt a Sport7 – jövőre folytatjuk!

Szeptember 11–15. között minden ELTE-s hallgató és dolgozó számára lehetőség nyílt a BEAC széles sportolási lehetőségeivel kicsit közelebbről megismerkedni, ráadásul teljesen ingyen! A Sport7 idén is telt házzal dübörgött, több ezren fordultak meg az ELTE sporttelepein az öt nap alatt, és negyven sportág mutatkozott be a nagyközönségnek. Mi kint voltunk, ugye Te is?

Ahogy azt már beharangoztuk, és előző cikkünkből tudhattátok, múlt héten zajlott a Sport7, melyet a BEAC minden tanévben megrendez, ezzel népszerűsítve az egyetemi sportot, valamint bemutatva az egyetem adta aktív lehetőségeket, főként a gólyák számára.  Idén rekordszámú Erasmus-programos hallgató jelent meg a rendezvénysorozaton, részvételükkel így könnyebben fel tudjuk mérni a külföldi hallgatók igényeit, sportolási szokásait – ezekhez igazodva a BEAC például már tart külön jógaórát ezen hallgatók számára.

???????????????????????

A küzdősportokat egyre többen próbálják ki és folytatják a Sport7 befejezését követően is (fotó: BEAC — Simó Szabolcs)

Többek közt az alábbiakkal találkozhattak a kilátogatók: különleges ütős sportok (gyorstollaslabda – speedminton), tollaslabda, muay-thai, funkcionális tréning, kettlebell, kardio alakforma, pilates, gerincjóga, TRX, polefitness, röplabda, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, futsal, spinning, klasszikus testépítés, futás, triatlon, kick box, zumba, cheerleading és még sok más sportág.

???????????????????????

Az Erőnlét- és Fitnesz Szakosztály edzői (Barátosi Levente, jobb) minden edzésen ekkora mosollyal várják az érdeklődőket (fotó: BEAC – Simó Szabolcs)

A sportprogramok mellett egy facebookos nyereményjátékkal is készültek a szervezők, mellyel megnyerheted a Kapás Bogi által dedikált vizes vb-s kabalafigurákat, a 45 000 Ft-os vásárlási utalványt a Nike felajánlásából, az ELTE-s ajándékcsomagokat az ELTE Eötvös Kiadó felajánlásából, valamint számos BEAC-os terméket. A nyereményjáték szeptember 28-ig tart, így nem kell félni, még nem maradtál le semmiről!
A játék linkje: https://www.facebook.com/elte.beac/app/208195102528120/
Mobilról elérhető link: https://goo.gl/forms/EC9b0x6LxCycrJbi1

A Sport7-en készült képeket itt tekinthetitek meg:

Hétfői képek (BEAC)

Keddi képek (BEAC)

Szerdai képek (BEAC)

Csütörtöki képek (ELTE Online)

Forrás: beac.hu

Kiemelt kép: BEAC – Simó Szabolcs

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]