Tekerj nyáron is a BEAC Cyclinggal!

A cycling edzéseken várnak minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni.

Az év minden szakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. A május 15-én induló nyári bérlet 6 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban. Az edzések költségtérítését az első edzés előtt rendezni kell.

Helyszín:
ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, a Szertár büfé mellett. (Térkép)

Edzések tervezett időpontjai:

Jelentkezés:

A helyek foglalhatóak a cycling.beac@gmail.com email címen. A bérletek megvásárolhatóak nyitva tartási időben, hétköznap 8:30-16:30 között a BEAC Irodában (I. lépcsőház, II. emelet). A szabad helyeket mutató táblázat az alábbi linken és a Facebook oldalunkon érhető el. Természetesen szezon közben is lehet csatlakozni!

Részvételi díj:

ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak, erasmusoknak és alumniknak 4200Ft (csak Neptun kóddal), külsősöknek 5700Ft. Ez 6 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban.

A lefoglalt helyek befizetési határideje: 2017. május 5.

A regisztrációt követően bérletedet a BEAC Irodában tudod megvásárolni. (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10., I. feljáró 2. emelet). Nyitvatartási idő: hétfő – péntek 08.30-16.30

Figyelem! Alacsony létszám esetén nem indítjuk el a csoportokat, ebben az esetben értesítést küldünk. Az első edzés 2017. május 15.

A megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

Szervező – sportágfelelős:
Takács Réka
Tel.: 0612090617 (munkaidőben)
Mail: cycling.beac@gmail.com

Kövess a Facebookon oldalt, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről!

forrás: beac.hu

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]