Acro Yoga a BEAC-on!

Emlékszel még gyerekkorodban milyen jól esett, ha megemeltek, megforgattak vagy esetleg fel is dobtak? Milyen jó érzés volt, amikor tudtad, hogy biztonságosan el is kapnak? Az AcroYoga® egy közösségi gyakorlás, melyben kölcsönös támogatás során lángra kapnak a mit sem sejtett képességeink és új magasságok elérésében segítik egymást.

Az AcroYoga® egy gondosan tervezett rendszer, amely minden ember számára elérhető; nemtől, kortól és korábbi tapasztalattól függetlenül. Az egymásra épülő lépésekben könnyedén elért bámulatos akrobatikus alakzatok és ezeknek a számtalan jótékony testi kihatása a gyakorlásnak az egyik oldala. Március 8. és Május 17. között 9 alkalmas Acro Yoga órával várnak Titeket!

Helyszín: BEAC – 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/B Tükrös terem (IV. feljáró, 1. emelet) 9 alkalmas bérlet ára: ha egyedül jelentkezel: 18.000Ft/fő ha párral jelentkezel: 14.000Ft/fő Az órákra előzetes regisztráció elengedhetetlen! A jelentkezés az acroyoga.eltebeac@gmail.com email címen! Regisztrációhoz szükséges adatok:

Név
E-mail
Lakcím
Telefonszám

A regisztrációt követően, bérletedet a BEAC Irodában tudod megvásárolni. (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10., I. feljáró 2. emelet) Nyitvatartási idő: hétfő – péntek 08.30-16.30 Bérletek befizetésének határideje: március 3.

 

forrás: beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]