Tavasszal is nyeregben

Az ELTE-BEAC és az ELTE HÖK által szervezett Cycling edzéseinken várnak minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni.

Az év minden szakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. Egy darab évszakbérlet váltása 10 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban. Az edzések költségtérítését az első edzés előtt rendezni kell.

Helyszín:
ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, a Szertár büfé mellett. (Térkép)

Edzések tervezett időpontjai:

idopontok

Jelentkezés:

A helyek foglalhatóak a cycling.beac@gmail.com email címen. A bérletek megvásárolhatóak nyitva tartási időben, hétköznap 8:30-16:30 között a BEAC Irodában (I. lépcsőház, II. emelet). A szabad helyeket mutató táblázat az alábbi linken és a Facebook oldalunkon érhető el. Természetesen szezon közben is lehet csatlakozni! 

Részvételi díj:

ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak, erasmusoknak és alumniknak 7000Ft (csak Neptun kóddal), külsősöknek 9500Ft. Ez 10 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban.

Figyelem! Alacsony létszám esetén nem indítjuk el a csoportokat, ebben az esetben értesítést küldünk. Az első edzés 2017. február 13. (tavaszi szünet április 12-18 között)

A megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

Szervező – sportágfelelős:
Takács Réka
Tel.: 0612090617 (munkaidőben)
Mail: cycling.beac@gmail.com

A csoportok telítettségét ide kattintva követhetitek, de a Facebook oldalon is elérhető.

forrás: beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]