Szeretnél találkozni Hosszú Katinkával?

A 17. FINA Világbajnokságnak és FINA Masters Világbajnokságnak Budapest és Balatonfüred ad otthont 2017 júliusában és augusztusában. A FINA 208 tagországának közel 2500 versenyzője vesz részt az eseményen, ahová több tízezer szurkolót várnak a szervezők. A világ harmadik legnagyobb sporteseményét a televíziók előtt várhatóan hat milliárd ember követi majd.

A rendezvény szervezésével, a vendégek fogadásával és ellátásával kapcsolatos feladatok végrehajtását a szervező bizottság önkéntesek bevonásával és közreműködésével valósítja meg. A több mint 3000 önkéntes a két esemény (FINA Világbajnokság, FINA Masters Világbajnokság) hat sportága (úszás, vízilabda, szinkronúszás, műugrás, óriás toronyugrás és nyílt vízi úszás) és több mint 20 feladat-területe közül választhat jelentkezése során.

Jakabos Zsuzsanna, Verrasztó Evelyn, Kapás Boglárka és Hosszú Katinka (b-j), a bronzérmes női 4x200 méteres gyorsváltó tagjai a dobogón

Jakabos Zsuzsanna, Verrasztó Evelyn, Kapás Boglárka és Hosszú Katinka (b-j), a bronzérmes női 4×200 méteres gyorsváltó tagjai a dobogón (Kép: mno.hu)

Minden idők legnagyobb magyarországi sporteseménye kivételes lehetőséget biztosít azok számára, akik önkéntesnek jelentkeznek. Az életre szóló élményeken, új baráti kapcsolatokon és nemzetközi közeg adta lehetőségeken kívül, olyan gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek egyetemünk hallgatói is, melyeket jövőbeni szakmai előmenetelük során hasznosíthatnak, sőt referenciaként is felhasználhatnak. Ezért önkéntes közreműködésre bátorít az ELTE minden hallgatót, de legfőképpen azokat, aki átérzik a feladat nagyságát, és úgy gondolják, hogy hazánkat képviselve a maguk tudásával és szorgalmával, jó „csapatjátékosként” ennek a hatalmas közös vállalásnak részesévé tudnak válni. A csapatkísérettől kezdve a dekoráción át az akkreditációs részig több területre is keresnek embereket.

Amint nagyon fontos tudni és figyelembe venni a jelentkezés előtt, hogy az önkéntesektől a rendezvények későbbiekben meghatározott szakaszaiban minimum 10 napos elkötelezettséget kérnek, délelőtti vagy délutáni műszakokban!

17. FINA Világbajnokság
Versenynapok: 2017. július 14-30.
Előkészítő munkálatok: 2017. július 03-13.
Utómunkálatok: 2017. július 31 – augusztus 05.
Menetrend

FINA Masters Világbajnokság
Versenynapok: 2017. augusztus 07-20.
Előkészítő munkálatok: 2017. július 31 – augusztus 06.
Utómunkálatok: 2017. augusztus 21 – augusztus 27-ig.
Menetrend

Ha kedvet kaptál az önkéntességhez, az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a nagy csapathoz! További információkért kattints ide.

 

Forrás: Oktatási Igazgatóság, fina-budapest2017.com/hu

Kép: tuskecsarnok.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]