Sikeresen zárták az Eb-t cheerleadereink

Eb-ezüsttel és bronzzal tértek haza az ELTE-BEAC cheerleaderei a kontinenstornáról, amely július 2-án a Bécs melletti Schwechatban került megrendezésre. A Cheerleading Európa-bajnokságon 24 ország több mint 3000 sportolója mérte össze szurkolói-, és tánctudását.

A kontinenstornán a BEAC cheerleader társulata, az ELTE Cheer Team 45 fővel 6 kategóriában képviselte hazánkat, és Magyarországról egyedüli csapatként kétszer is fel tudtak állni a dobogóra. Az ELTE Coed Group Stunt a 16 csapatos mezőnyben fantasztikus teljesítménnyel bronzérmet szerzett, mely helyezés Magyarország eddigi legjobb eredménye ebben a kategóriában.

Az ELTE Coed Team pedig Belgium mögött a dobogó második fokára állhatott fel a Coed Elite kategóriában, ezzel megkoronázva a hétvégi kontinenstornán való szereplést. Táncos egységeink is remekeltek a nagyon erős 26 fős mezőnyben. Az ELTE Cheer Dance Team 14. helyezést ért el, a világbajnokságon is részt vevő Hanna és Patrícia 7. helyen végzett, Barbi és Edgár 14. helyen és Karesz és Kinga pedig 15. helyet szerezte meg.

Gratulálunk a sikeres versenyhez és az eredményekhez!

forrás: beac.hu

kép: beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]