Tekerj nyáron is!

Az ELTE-BEAC és az ELTE EHÖK által szervezett edzéseinken várnak minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni. Az év minden szakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. Egy darab évszakbérlet váltása 8 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban. Az edzések költségtérítését légkésőbb az első edzés előtt rendezni kell.

Helyszín:

ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, a Szertár büfé mellett.

teker_nyar

Jelentkezés: Lehetőségetek van helyet foglalni a cycling.beac@gmail.com email címen július 1-jéig.

A lefoglalt helyek befizetési határideje július 1-je, a bérleteket a BEAC irodában lehet megváltani. Ezután a be nem fizetett foglalásokat nem tudjuk fenntartani. Július 1-je után e-mailes foglalási lehetőség már nincs, a bérletek megvásárolhatóak irodaidőben, hétköznap 8:30-16:30 között a BEAC irodában (I. lépcsőház, II. emelet). A szabad helyeket mutató táblázat a lenti linken és a Facebook oldalunkon érhető el. Természetesen szezon közben is lehet csatlakozni!

Részvételi díj: ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak, erzamusoknak és alumniknak 5600Ft (csak Neptun kóddal), külsősöknek 7600Ft. Ez 8 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban.

Figyelem! Alacsony létszám esetén nem indítunk el a csoportokat, ebben az esetben értesítést küldünk. Az első edzés 2016. 07. 11.

A megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

Szervező – sportágfelelős:

Lengyel Barbara

Tel.: 06-1/209-0617

Mail: cycling.beac@gmail.com

A csoportok telítettségét ide kattintva követhetitek, de a facebook oldalon is elérhető.

Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről!


SPINNING 2015 nyriszunet web (1)

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]