Kiosztották a 2016/2017. évi sportösztöndíjakat

Vonzó szabadidős programokat, állandóan újdonságot és a sokoldalú egyetemi élet motorját jelenti az ELTE sportszervező ösztöndíjas rendszere, amelynek ünnepélyes díjátadóját az ELTE Szerb utcai Rektori Hivatalának Tanári Klubjában tartották 2016. június 30-án.

A kinevező okleveleket és ajándékcsomagokat Pozsár-Szentmiklósy Zoltán, a hallgatói ügyek rektori biztosa, Sujtó Attila, az ELTE HÖK újonnan megválasztott elnöke, Móczik Alexandra az ELTE HÖK sportügyi referense, és Simon Gábor, a BEAC ügyvezető igazgatója adták át. Az ünnepségen jelen volt Ilyash György, az ELTE Sportiroda vezetője is.

2016/2017-ban az alábbi sportágaknak lesznek ösztöndíjas szervezői, akik a BEAC 19 szakosztályával együttműködésben szervezik a hallgatói és dolgozói sportéletet: röplabda, trx, falmászás, polefitness, kerékpár, férfi futsal, cheerleading, aerobik, kézilabda, zumba, nagypályás labdarúgás, kosárlabda, asztalitenisz, hastánc, kick-boksz, tollaslabda, modern jazztánc, tenisz, evezős sportok, úszás, brazil jiu-jitsu, természetjárás, sakk, és kettlebell. Ezek mellett sportkoordinációért és kispályás labdarúgó bajnokságok szervezéséért is kiosztásra kerültek ösztöndíjak.

A sportolási lehetőségekről a www.beac.hu „Sportolni szeretnék” oldalán minden részletet megtalálnak az érdeklődő egyetemi polgárok. Az átadón Simon Gábor, a BEAC ügyvezetője elmondta, hogy a korábbi évekhez hasonló augusztus közepétől több mint egy hónapos sportnépszerűsítő kampány lesz az ELTE gólyatáboroktól kezdve, a beiratkozások alatt, a kollégiumi beköltözésekig, majd szeptemberben az egy hetes ingyenes Sporthét zárja a programokat, ahol minden sportágat ki lehet próbálni az ELTE Bogdánfy úti sporttelepén, a BEAC-on.

A díjátadón készült fényképeket itt találjátok.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]