Nyári aerobikórák a BEAC-on

A vizsgaidőszak végével és a nyár beköszöntével sem áll meg a hallgatók fitten tartása, hiszen az ELTE Aerobik szakosztály nyáron is megmozgatja az aerobikozni vágyó hallgatókat. A friss, nyári órarend már elérhető a szakosztály honlapján és a hivatalos Facebook-oldalon, a bérleteket pedig június 6-ig még kedvezményesen válthatjátok meg a BEAC irodában.

Nyáron sem pihennek az ELTE Aerobik szakosztály edzői, így aki szeretne a legmelegebb hónapokban is fitten és csinosan feszíteni a strandon, az váltsa meg ELTE Aerobik bérletét a nyári szezonra is. Június 6-án startol a nyári szezon, aminek keretein belül látogatható minden aerobik, cheer, valamint jazztánc edzés.

A bérleteket június 6-ig kedvezményesen (ELTE-s 6000 Ft-ért) válthatjátok meg a BEAC irodájában (1117 Budapest, Bogdánfy u. 10.), utána 7000 Ft-ra emelkedik az ELTE-s, 8000 Ft-ra a külsős bérlet ára. És hogy mi jár a bérletért cserébe? Az új órarendből kiderül: alakformáló, zumba, gerinctréning, dinamikus jóga, illetve cheerleading, valamint hastánc (utóbbira külön bérlet váltásával mehettek, melynek ára 4000 Ft.) .Az ELTE Aerobik szakosztály oktatói várnak titeket, hogy megváltsátok nyári szezonra szóló bérleteiteket és csatlakozzatok hozzájuk nyáron is. Hiszen Mozogni Boldogság!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]