Sportnap a TÓK-on

Itt a tavasz, egyre jobb az idő, közeleg a félév vége és ezekkel együtt megérkeztek a kari és a kolis sportnapok is. A szezont április 5-én a NUK és az ADK kezdte, ahol mindenki megtalálta a neki tetsző sportágat, amivel sikeresen nyithatta a napját. Másnap pedig a TÓK-on bontakozhattak ki a sportolni vágyó fiatalok.

Április 6-án, a TÓK-on már délelőttől zajlottak a sportesemények, kezdve egy pörgős aerobikkal. A nap folyamán volt még átmozgató gerinc tréning, egy minden résztvevőt megtáncoltató zumba óra és egy polefitness edzés is. A köredzés, ami a jó időnek köszönhetően a szabadban zajlott, előzetes regisztrációt igényelt. Ezen a has és a kar erősítésére összpontosító állomások voltak: trx, kettlebell, köteles gyakorlatok és a rettegett planking. 2 percig (1min-szünet-1min) kellett végezni a gyakorlatokat, majd továbbállni a következő helyre.

A csapatsportok kedvelői sem maradtak mozgás nélkül, 10.15-től egészen délután 2-ig zajlott az alagsori tornateremben a röplabda bajnokság koedukált csapatok részvételével. A csapatok mellől szurkolótáboraik sem maradtak el, akik a tornaterem oldalából bíztatták lelkesen kedvenceiket. Aki pedig egy rövidke szünetben kívánt mozogni egy kicsit, arra egy trambulin, egy kapura lövést gyakorló rész, egy pingpongasztal és több mini pingpongasztal várt a téglás udvarrészen. Annak ellenére, hogy az edzések a nap első felében voltak, sokan jöttek el. Érezhető volt a lány többség, viszont a fiúk sem maradtak alul teljesítményben.

A NIVEA standdal vonult ki, ahol arc-, haj- és bőrápolási tanácsokkal szolgáltak és a saját típusodnak megfelelő termékcsomaggal kedveskedtek. A BEAC standjánál pedig érdeklődni lehetett az egyetemi sportolási lehetőségekről.

Mindenki élvezte a sportnapot, a hallgatók fitten kezdték a napot, aki pedig lemaradt róla, az se bánkódjon, hiszen rengeteg sportnap vár még ránk. A galériában pedig böngéssz a sportnapon készült képek között.

Képek: Nagy Ádám Zoltán

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]