Futóbolondok figyelem!

Napjainkban egyre többen húznak futócipőt, és választják a mozgás eme formáját. Ennek köszönhetően a városi futóversenyek is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, a NATO Futás például kilencedszer fog elrajtolni szeptember 27-én, délelőtt 11 órakor.

Az esemény a Budapesti Futófesztivál keretében kerül megrendezésre az Antall József Tudásközpont, a Honvédelmi Minisztérium és a Budapesti Atlétikai Szövetség közreműködésének köszönhetően. A futással épp csak ismerkedők 4 km-es gyalogló vagy futó távon próbálhatják ki magukat, míg az edzettebbeknek a 10 km-es egyéni vagy váltófutás javasolt. A rövidebb távot választók a Városligetből, míg a hosszabb távra szavazók a Vérmezőről indulnak, de a befutó egységesen az 56-osok terén lesz.

Nevezni lehetőség van internetet, postai úton, illetve személyesen a Budapesti Atlétikai Szövetség irodájában és indulás előtt a helyszínen. A nevezés tartalmazza az ajándék pólót, a CHIP-es időmérést, valamint a célba érkezést követően a frissítőt. A versenykiírás, az útvonal és további fontos részletekek a hivatalos oldalon érhetőek el, illetve érdemes a NATO Run facebook oldalát is felkeresni edzéstervekért és futóapplikációért.

A verseny remek félkészülésül szolgálhat az 5vös5 futóversenyre, ne hagyjátok ki!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]