Egyetemi Mini Világbajnokságot szervez az ELTE-BEAC

Meghozta a kedved a játékhoz a brazíliai foci vb? Akkor most itt a lehetőség, hogy Te is Cristiano Ronaldo vagy Messi bőrébe bújj!

A torna célja az egyetemi sport és a labdarúgás népszerűsítése, ezért a brazíliai labdarúgó világbajnokság ideje alatt a BEAC 2014. július 5-én, egy Mini Világbajnokságot rendez, együttműködésben a Brazil Nagykövetséggel, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetséggel és az MLSZ-el.

A szerencsés 32 csapat, az általuk választott nemzet színeit képviselve mérkőzik meg a brazíliai világbajnokság csoportbeosztása, sorsolása és lebonyolítása szerint, az ELTE Mérnök utcai pályáján. A vb-hez hasonlóan az első három helyezetten kívül az alábbi különdíjakat osztják ki: vb-aranylabda, vb-aranykesztyű, vb-aranycipő.

A torna fővédnöke Valter Pecly Moreira, Brazília magyarországi nagykövete, Dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség elnöke, valamint Dr. Mezey Barna, az ELTE rektora és Nyilasi Tibor, az FTC és a magyar válogatott legendája.

A szervezők az egész Kárpát-medencéből várnak minden egyetemi és főiskolai csapatot.

A torna főtámogatója a Coca Cola és a Decathlon.

További részletek és nevezési tudnivalók: Sajben Marcell – eltese2008@gmail.comwww.beac.hu, Facebook – https://www.facebook.com/events/306246696207173/
 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]