Sportosan, egészségesen

Idén is megrendezésre került az ELTE BGGyK Sport- és Egészségnapja, ahol számos mozgásformát próbálhattak ki a kilátogató érdeklődők.

Ahogy mondani szokás: ép testben, ép lélek. Akár ez is lehetett volna a mottója az ELTE BGGYK HÖK és az ELTE-BEAC szervezésében április 24-én megrendezésre kerülő Sport- és Egészségnapnak.

A szeszélyes időjárás ellenére is sokan kilátogattak a Bárczi Ecseri úti campus-ára, ahol színes programok tömkelege várta az érdeklődőket. Számos sporteszközt lehetett kipróbálni, így volt többek között TRX, Kettlebell, spinning és evezőpados edzéslehetőség is. Nagy tetszést aratott a Faninfo, de az ELTE EKSZ-hez is (Önkéntesekkel a fenntarthatóságért) sokan jelentkeztek karitatív jellegű önkéntes munkára.

Az esemény előtt a szervezők a kiváló életmód jegyében répát, banánt és almát osztottak a kilátogatóknak, a falakon pedig hasznos egészségtippeket tartalmazó cetlik díszelegtek. Külön kiemelendő még Wisinger János gyógypedagógus, szociális szervező előadása, ahol a fogyatékossággal élők sportolási lehetőségeiről volt szó.

És bár az eső időközben eleredt, ez senkit nem tartott vissza: a záró programok is sorra kerültek, immár a tornateremben.

Aki eljött, biztosan nem bánta meg – és ami a legfontosabb, valamicskét ezen a napon is tett az egészségéért.

(Fotó: Kelemen Ádám)

(A teljes galéria ITT érhető el!) 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]