Gól- és pontcunami várható a BEAC-on!

Sportéjszaka? Sportéjszaka! A korábbi évek hagyományára és népszerűségére alapozva a Bogdánffy úti sporttelepen idén is megrendezésre kerül az Éjszakai Sportnap!

Sportéjszaka? Sportéjszaka! A korábbi évek hagyományára és népszerűségére alapozva idén is megrendezik az Éjszakai Sportnapot, amelyen az érdeklődők ismét némiképp szokatlan napszakban próbálhatják ki az ELTE-n elérhető sportlehetőségek legjavát. December 14-én 18:00-tól veszi kezdetét a hajnalba nyúló sportmaraton a Bogdánfy úti Sporttelepen, amelynek során a fekete és fehér pólós sportfanatikusok a labdarúgás, kosárlabda, röplabda és floorball meccseinek oltárán akár csapatjátékosként, akár szurkolóként is izzadhatnak.

Az egyéni sportok szerelmesei az ELTE sportösztöndíjasainak jóvoltából többek között az Éjszakai Fejlámpás Futás, harcművészeti órák, spinning, kettlebell és TRX kipróbálása során szerezhetnek egy kevés izomlázat. A szervezők természetesen a hölgyekről sem feledkeztek meg: az Aerobic Night keretein belül hastánc, kick-boksz, pilates és zumba színesíti a sportpalettát. Sőt, ami még biztosan lesz: éjszakai lasertag, kviddics, X-box, TársasJátékbarlang, Nagy Éji Zenélés, csocsó és további bemutatók.

A programokra előzetesen nevezni csapatonként és egyénileg a http://ejszakaisport.elte.hu oldalon tudtok, míg napi sportajánlóért és érdekességekért kövesd figyelemmel a rendezvény hivatalos facebook oldalát! Töltsünk el kötetlenül, jó hangulatban, sportosan együtt egy éjszakát és fedezz fel egy számodra ismeretlen sportágat!

Idén is vár az Éjszakai sportnap!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]