Euroesade 2012

Szeretsz sportolni?Szeretsz utazni?Szeretsz bulizni? Akkor ne habozz, jelentkezz az ELTE-s csapatba, és gyere velünk Barcelonába 2012 áprilisában.

Először a kétezres évek első felében járt ELTE-s csapat külföldön, egyetemi sportrendezvényen, de az akkori generáció kiöregedésével ez a hagyomány sajnos megszakadt. 2010 novemberében ezt szerettük volna újjáéleszteni! Az az óta eltelt egy év alatt részt vettünk az Euromilano 2010-en, az Euromilano 2011-en, és az Eurobelgrade 2011-en. Kis létszámú csapatunk a körülményekhez képpest szép eredményeket ért el, 4. helyen végzett 2011-ben Belgrádban, és 5. helyen végzett 2010-ben Milánóban. De legnagyobb eredménynek azt tekintjük, hogy a fiúkat idén már egy női futsal csapat is elkísérte Milánóba.

Az Euro előtaggal rendelkező rendezvények, az Eurosportevents Asd. által létrehozott sorozat tagjai, amin csak egyetemista diákok vehetnek részt, férfi – női röplabda, kosárlabda, futsal, tenisz és cheerleader sportágakban. Ezek a sportprogramok nem csak arról szólnak, hogy minél jobb eredményt érj el, hanem arról is, hogy ismerkedj, bulizz és fedezd fel a rendezvényeknek otthont adó várost/országot/szigetet. Az Eurosportevents Asd. szervezésében Milánón kívül még Barcelona, Belgrád, Konstanz, Ibiza, Valencia és Párizs ad otthont ehhez hasonló tornának.

Mivel csapatunk felejthetetlen napokat töltött tavaly ősszel Belgrádban és Milánóban, ezért úgy gondoltuk idén először tavasszal is szeretnénk részt venni egy ilyen tornán. Választásunk ezúttal az EuroEsade-re esett, amit 2012. április 19-22 között rendeznek meg Barcelonában.

 

Időpont: 2012. április 19-22

Sportágak: futsal (férfi-női), röplabda (vegyes), kosárlabda (férfi- női), cheerleading, evezés (evezőpadon), futás (4x400m,2 férfi-2 nő)

Utazás: repülőgéppel ( nagy létszám esetén esetleg busszal)

Szállás: hostelben

Helyszín:

Complex Esportiu Municipal Mar Bella:

  • 1992-ben épült
  • a hatalmas csarnokban akár három kézilabda pálya is elfér
  • a barcelonai Olimpián is használták
  • a csarnok közvetlenül a tengerparton fekszik

 

Galéria eddigi rendezvényeinkről:

http://elteonline.hu/galeria/lista/2011-11-16-milano-belgrad-elte-sport-turak

 

Hasznos oldalak:

http://www.facebook.com/pages/ELTE-Sport-t%C3%BAr%C3%A1k/202615669755261

http://www.euroesade.es/

 

További információ, árak:

Sajben Marcell, marcell.sajben@gmail.com

 

M.

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]