Ússzunk a zéjszakába’!

Egyetemi csapatot szervez az ELTE Polythlon triatlon klub a december 9-i 12 órás úszóbajnokságra. A jelentkezők este 7-től reggelig tempózhatnak.

A december 9-ről 10-re virradó éjszaka, a Mányoki úti uszodában versenyző ELTE-s csapatot (ne legyünk kishitűek: csapatokat) Besztercei Balázs, a TTK biológiatudomány szakos hallgatója koordinálja majd. Balázs az alábbi felhívást juttatta el szerkesztőségünkhöz:

„A BSEF megbízásából 2011 december 9-én pénteken, 19:00-7:00-ig a Soksport Klub megrendezi az I. Egyetemi és nyílt 12 órás éjszakai csapat úszóbajnokságot a Mányoki úti BCE-KIK Uszodában. Egyetemi kategóriában az ELTE is szeretne egy (több jelentkező esetén, akár több) csapattal indulni. Ha szeretnél egy nagyszerű csapat tagja lenni, és egy jó hangulatú versenyen részt venni, ne habozz, jelentkezz bátran. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, jelentkezni november 6-ig tudsz Besztercei Balázsnál, a beszterceib@gmail.com e-mail címen. Felmerülő kérdéseidet szintén a fenti címre írd meg. A versennyel kapcsolatosan a www.soksport.hu oldalon is tudsz tájékozódni.”

Az ELTE-BEAC Polythlon versenyzői nehezebb vizekkel is megküzdöttek az ősz folyamán, az október 15-i, dunaújvárosi 24 órás Úszógálán ötödik helyen végeztek. A decemberi viadalon hasonló sikereket kívánunk egyetemünk sportolóinak!

Teczár Szilárd
ELTE Online

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]