Sportolj az ELTE-n!

Válogassatok kedvetekre az ELTE sportcsapatai közül! Akár egyetemi, akár országos bajnokságokon is részt vehettek csapatotokkal!

Gyorsan eltelnek az egyetemi évek, ezért már szeptemberben válassz egy sportágat és vegyél részt programjainkon. Legyél Te is része, egy nagy ELTE-s közösségnek! Nem fogod megbánni!
Az ELTE-n számos lehetőséged van, hogy sportolj. Válaszd amatőr csapatainkat, kezdj bele valami új sportágba, versenyezhetsz egyetemi és országos bajnokságokon vagy akár lehetsz NB1/NB2-es játékos is, mi várunk minden sportolni vágyó hallgatót. Az alábbiakban megismerkedhetsz az ELTE SE és a BEAC edzéseivel, a sportolás és rendszeres mozgás lehetőségeivel. De lehetőséged van általános testnevelés keretein belül kreditpontokért is felvenni sportágakat!
Több mint 20 sportágban várjuk hallgatóinkat, oktatóinkat, dolgozóinkat heti rendszerességgel edzéseinken, sportnapjainkon a 2011/2012-es tanévben is. 
Sportolási lehetőségeink minden kar, minden hallgatóijának, az ELTE összes polgárának rendelkezésre állnak. 
Az ElteOnline oldaláról letölthető a 2011/2012-es tanévre szóló Sport Kisokos. Itt: http://elteonline.hu/users/sportkisokos/sportkisokos.pdf /
Ezen keresztül részletesebben is megismerhetitek a sportágakat, az egyetemi sportélet szervezőit, szereplőit. 
 
A 2011/2012-es tanévben a következő sportágakat próbálhatjátok ki:
Aki csapatban szeretne játszani annak a floorball, futsal (férfi, női), nagypályás labdarúgás, röplabda, ötlabda,  kosárlabda, kézilabda, jégkorong, vízilabda szerepel a választható sportágak palettáján.
A legnagyobb buli! Aki csapatot szeretne szervezni, az indulhat az ELTE kari focibajnokságain. Gyűjtsd össze barátaidat (6-8 fő), szervezz csapatot a gólyatáborban vagy csoporttársaidból és nevezzetek szeptember közepéig. Részletekért keressétek a bajnokságok oldalait:www.bolcseszfoci.gportal.hu, www.jogaszfoci.hu, www.futsalbajnoksag.hu.
Aki a természetben szeretne mozogni annak természetjárás, kerékpár, kajak/kenu/sárkányhajó nyújt kiváló sportolási lehetőséget.
Aki a küzdősportokat szereti, azoknak javasoljuk az ELTE gojo-ryu karate, muay-thai edzéseit. A szellemi sportok kedvelői a sakk, az „ütős” sportok szerelmesei az asztalitenisz, tenisz, tollaslabda, speedminton sportágak közül választhatnak. A hastánc, aerobik és az ELTE Cheerleader csapat a hét minden napján várja – főleg hölgy – hallgatóinkat egy kis mozgásra. Állóképesség fejlesztő sportágaink közül a triatlon, a TRX, a spinning, a hosszútávfutás és az úszás továbbá a sportok királynője az atlétika várja a hallgatókat. Az extrémebb sportok kedvelői választhatják afalmászást, a hagyományos, nagy múltú sportok kedvelői pedig a vívást.   
Nincs rossz választás! Keressétek a szervezőket bátran! 
Sportági szervezők és edzők elérhetőségeit ebben a kiadványban találhatjátok meg, illetve az alábbi oldalakon: http://elteonline.hu/content/edzesek, www.beac.hu
 
[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]