Fel a stoplissal még az egyetem előtt!

Egyetemünk új, műfüves pályáin várja az ELTE-BEAC sportegyesület a focizni szerető hallgatók, ELTE-s oktatók, dolgozók csapatait a hétköznaponként.

 Egyesületünk hitvallása és szándéka, hogy a felsőoktatásban dolgozók és tanulók számára megmutassa a sport és az egészséges életmód fontosságát. 
Célunk egészséges, sportoló közösségek létrehozása, amelyek ELTE identitással is rendelkeznek.
Továbbá azt kívánjuk elősegíteni, hogy a jövő értelmisége, döntéshozói, tanítói és véleményformálói sport centrikusan gondolkodjanak, segítsék és támogassák a magyar egyetemi sportot.       
 Bajnokságainkra a nevezés határideje 2011. szeptember 9. (péntek), melyet az alább található elérhetőségeken tudnak megtenni. 
 Bajnokságainkon kívül hétvégenként elindítjuk az ELTE Ligakupát.
Résztvevő csapatok lehetnek az ELTE bajnokságban szereplő alakulatok és más bajnokságokban játszó, vagy éppen csak a kupára összeálló egyetemi társaságok csapatai is. Ezzel a lehetőséggel szeretnénk az év közben alakuló (gólya)csapatok számára is lehetőséget nyújtani, akik esetleg lekésték a bajnokságok indulását.
Ez egy kuparendszerben működő bajnokság, amely adott tanévben kéthetente kerül megrendezésre.
A kupákra nevező csapatok között minden alkalommal hirdetünk győztest, és a helyezett csapatokat is díjazzuk. Az adott kupán elért helyezés felkerül egy ponttáblázatba és az évadban elért legjobb tíz eredmény alapján a szezon végén összesített bajnokot is hirdetünk. Minden kupafordulóra külön kell nevezni. A kupák szombat délután, vasárnap délelőtt és délután lesznek, a jelentkezők számától függően. 
Egy kupára maximum 16 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni. 
 Elérhetőségek, nevezés, bővebb információ: 
Simon Gábor, 0620-541-28-71, simigabor@gmail.com
 
A legjobb lehetőség, hogy baráti társaságban, egészségesen töltsük el szabadidőnket! 
 
Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel! 
 
ELTE-BEAC szervezői 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]